به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، در این توضیحات آمده است:
در لید مطلب منتشر شده ایسنا به نقل از دبیر انجمن، آمده است که استفاده از جایگزین های کره کاکائو ممنوع گردیده است و به هیچ عنوان نباید از این جایگزین ها استفاده شود، که البته نقض این موضوع، فرمول جهانی استفاده از کره کاکائو و جایگزین کره کاکائو در تولید شکلات است که کارشناسان مربوطه و کلیه برندهای بزرگ تولیدی جهان می دانند که این ممنوعیت غیر ممکن و غیر کارشاناسانه بوده و تکذیب می گردد.
لازم بذکر است جانشین کره کاکائو در تمام کشورها کاربرد دارد و دارای مضرات منتشر شده نمی باشد، این در حالیست که با توجه به مزایای ویژه از قبیل نقطه ذوب بالاتر نیز گاها در صنعت و در فصول متفاوت می بایست در فرمول تولید باشد.
استفاده از این قبیل جایگزین ها در روکش های شکلات، بستنی ها و حتی در قنادی ها الزامی است و حتی کره کاکائو نمی تواند به جای جایگزین خودش نیز استفاده شود.
نظر شما