فود پرس - یونس ژائله مالک و مدیر گروه صنایع غذایی شیرین عسل به عنوان بزرگترین تولید کننده شیرینی و شکلات ایران و یکی از نوابغ صنعت غذای کشور در برنامه پایش حضور یافت و در مورد زندگی و اقداماتش سخن گفت.
به گزارش خبرنگار ما، یونس ژائله یکی از موفق ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایران است بطوریکه با همکارانش توانسته آذربایجان شرقی را به قطب صنعت شیرینی و شکلات در خاورمیانه تبدیل کند. وی 41 سال پیش در خانواده ای پرجمعیت در محله خیابان تبریز به دنیا آمد. پدرش، نظامی بود و با خانواده8 نفره اش دائم در شهرهای مختلف نقل مکان می کرد. با شروع جنگ تحمیلی، یونس ژائله به جبهه رفت و 24 ماه در منطقه کردستان از میهن دفاع کرد. درسال64 وارد دانشگاه علوم پزشکی تبریز شد هم زمان مغازه کوچکی نیز در تبریز اجاره کرد تا موادغذایی بفروشد. یونس جوان که در این زمان کسب و کار را از صفر شروع کرده بود، به تدریج نبوغ تجاری خود را نشان داد و بعد از گذراندن 127واحد، تصمیم گرفت دانشگاه را رها کند و آینده خودرا در تولید و تجارت بسازد. در سال70 یونس ژائله در شرایطی که نمایندگی فروش برندهای بزرگ غذایی را بدست آورده بود، به فکر تولید افتاد و در سال71 اولین خط تولید بیسکوئیتهای کرمدار راه انداخت. یونس ژائله طی 20 سال گذشته با خرید و سودآور کردن شرکتهای زیانده و راه اندازی خطوط تولید جدید از دامداری و مرغداری گرفته تا صنایع بسته بندی و پخش، کسب و کار خود را دائما بصورت افقی و عمودی توسعه داده است بطوری که امروزه 8760 نفر بطور مستقیم در خطوط تولید یا فروشگاه هایش کار می کنند، محصولاتش به 65 کشور دنیا صادر می شود و هر روز دهها تریلی بزرگ محصولاتش را از آذربایجان شرقی به کشورهای منطقه و سراسر ایران پخش می کنند. یونش ژائله سعد آباد 6 سال متوالی صادرکننده نمونه کشور و اولین کارآفرین نمونه ملی شناخته شده و بخاطر خدماتش به میهن، بارها از مسئولان کشور تقدیرنامه دریافت کرده است.
کد خبر 26746
نظر شما