مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: جهاد کشاورزی هنوز به طور رسمی کدگذاری ۱۶ رقمی محصولات کشاورزی را به وزارت بهداشت اعلام نکرده است و سازمان غذا و دارو درباره فرآیند استفاده گاز اتیلن در میوه جات ناظر نیست.
هدایت حسینی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، در واکنش به مصاحبه معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی درباره ضعف نظارت وزارت بهداشت بر محصولات کشاورزی اظهار داشت: در زمینه کد 16 رقمی محصولات کشاورزی باید عنوان شود که هنوز جهاد کشاورزی این موضوع را به صورت مستقیم به وزارت بهداشت و متعاقب آن سازمان غذا و داور اعلام نکرده است.(معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرده است به تازگی یک کد 16 رقمی تعریف کردیم و در برخی از استانها این کار انجام شده است که در آن، محل استان، شهرستان، بخش، کلینیک ناظر، صاحب مزرعه و نوع محصول را مشخص میکند و وزارت بهداشت میتواند کاملاً ردیابی کند و دیگر عذری وجود ندارد.)
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره استفاده از گاز اتیلن در میوههای موز، گوجه فرنگی و کیوی که عنوان شده است پاسخگویی به این حیطه با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است، بیان داشت: در این مورد سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت فقط تعیین کننده مقدار استفاده از این گاز در میوه جات است و بحث نظارت بر آن بر عهده جهاد کشاورزی خواهد بود.
گاز اتیلن در میوهها
به گزارش تسنیم، محمدجواد سروش معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی درباره این گفته تولیدکنندگان که عنوان میکنند برخیها با اقداماتی، میوههای نرسیده را به میوه رسیده تبدیل میکنند، توضیح میدهد: این مسئله با استفاده از گاز اتیلن است که در میوههای موز، گوجه فرنگی، کیوی و غیره استفاده میشود و پاسخگویی به این حیطه با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است.
میزان نظارت وزارت بهداشت بر محصولات کشاورزی «صفر»
در این راستا معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی درباره میزان نظارت وزارت بهداشت بر محصولات کشاورزی عنوان کرده است که میزان نظارت وزارت بهداشت بر تولیدات داخلی صفر است و البته تا اندازه ای هم حق دارند، چون میگویند محصولی که در بازار عرضه میشود، کد شناسایی ندارد اما ما به تازگی یک کد 16 رقمی تعریف کردیم و در برخی از استانها این کار انجام شده است که در آن، محل استان، شهرستان، بخش، کلینیک ناظر، صاحب مزرعه و نوع محصول را مشخص میکند و وزارت بهداشت میتواند کاملاً ردیابی کند و دیگر عذری وجود ندارد. البته بحث سلامت غذا بحثی نیست که در یک حوزه بگنجد و باید تفکیک وظایف صورت گیرد.
هدایت حسینی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، در واکنش به مصاحبه معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی درباره ضعف نظارت وزارت بهداشت بر محصولات کشاورزی اظهار داشت: در زمینه کد 16 رقمی محصولات کشاورزی باید عنوان شود که هنوز جهاد کشاورزی این موضوع را به صورت مستقیم به وزارت بهداشت و متعاقب آن سازمان غذا و داور اعلام نکرده است.(معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرده است به تازگی یک کد 16 رقمی تعریف کردیم و در برخی از استانها این کار انجام شده است که در آن، محل استان، شهرستان، بخش، کلینیک ناظر، صاحب مزرعه و نوع محصول را مشخص میکند و وزارت بهداشت میتواند کاملاً ردیابی کند و دیگر عذری وجود ندارد.)
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره استفاده از گاز اتیلن در میوههای موز، گوجه فرنگی و کیوی که عنوان شده است پاسخگویی به این حیطه با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است، بیان داشت: در این مورد سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت فقط تعیین کننده مقدار استفاده از این گاز در میوه جات است و بحث نظارت بر آن بر عهده جهاد کشاورزی خواهد بود.
گاز اتیلن در میوهها
به گزارش تسنیم، محمدجواد سروش معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی درباره این گفته تولیدکنندگان که عنوان میکنند برخیها با اقداماتی، میوههای نرسیده را به میوه رسیده تبدیل میکنند، توضیح میدهد: این مسئله با استفاده از گاز اتیلن است که در میوههای موز، گوجه فرنگی، کیوی و غیره استفاده میشود و پاسخگویی به این حیطه با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است.
میزان نظارت وزارت بهداشت بر محصولات کشاورزی «صفر»
در این راستا معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی درباره میزان نظارت وزارت بهداشت بر محصولات کشاورزی عنوان کرده است که میزان نظارت وزارت بهداشت بر تولیدات داخلی صفر است و البته تا اندازه ای هم حق دارند، چون میگویند محصولی که در بازار عرضه میشود، کد شناسایی ندارد اما ما به تازگی یک کد 16 رقمی تعریف کردیم و در برخی از استانها این کار انجام شده است که در آن، محل استان، شهرستان، بخش، کلینیک ناظر، صاحب مزرعه و نوع محصول را مشخص میکند و وزارت بهداشت میتواند کاملاً ردیابی کند و دیگر عذری وجود ندارد. البته بحث سلامت غذا بحثی نیست که در یک حوزه بگنجد و باید تفکیک وظایف صورت گیرد.
نظر شما