نماینده انجمن جهانی حلال اعلام کرد که در حال حاضر تجارت محصول حلال در دنیا 2 هزار میلیارد دلار ارزش دارد.
سومین همایش تخصصی برند برتر، کیفیت برتر درحوزه صنایع غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی ، با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان بهزیستی و با حضورفعالان اقتصادی بخش خصوصی و نمایندگان مجلس و مدیران دولتی درسالن همایش های کتابخانه ملی ایران برگزارشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین فخاری، نماینده انجمن جهانی حلال در این همایش با اشاره به صنعت برند حلال در کشور، گفت:« از برند حلال در سالهای قبل از انقلاب غافل بودیم پس از آن متوجه شدیم که برخی از تولیدکنندگان در صادرات به دلیل عدم داشتن برند حلال با مشکل مواجه هستند. »
وی افزود: « همین دلیلی شد تا در سال 1386 با همکاری اتاق بازرگانی برند حلال درکشور راهاندازی شود و اکنون درکشوردرحدود 800 برند حلال موجود است.»
فخاری با طرح پرسشی که « چرا برند حلال مهم است؟ » ادامه داد: « عنوان حلال مزیتی برای برند درصادرات است که بر روی تولید و وضعیت اقتصادی نیز میتواند اثرگذار باشد. اکنون در دنیا 15 تا 25 درصد مردم مسلمان حاضر به پرداخت پول بیشتری برای خرید کالایی با برند حلال هستند. این درحالی است که جمعیت مسلمان دنیا رو به رشد است. »
به گفته فخاری، 8.1 میلیارد مسلمان در دنیا وجود دارد و این جمعیت خواهان محصول با برند حلال هستند.
وی با اشاره به حجم 2 هزار میلیارد دلاری تجارت محصول حلال در دنیا عنوان کرد: « اکنون برای بازار حلال در دنیا رقابت ایجاد شده است و کشوری مانند ایران که دارای شرایط و مزیت برای تولید برند حلال است باید از این ویژگی و مزیت اقتصادی استفاده نماید.این همایش با معرفی واحدهای نمونه استانی از سراسر کشور به کار خود پایان داد. »
گفتنی است دبیرهمایش تخصصی بینالمللی برند برتر کیفیت برتر، به عنوان نخستین سخنران، پشت تریبون قرارگرفت و گفت: « اگربتوانیم توجه مسئولان را به اهمیت برندسازی دراقتصاد و تولیدات ملی جلب کنیم مطمئنا با بدست آوردن بازاربزرگ جهانی زمینه صادرات هرچه بیشتر کالاهای ایرانی را فراهم میکنیم. »
امید احمدی، افزود: « با توجه به آن که مشکلات و اثرات ناشی ازتحریمها براقتصاد ملی کم نبود ولی با حمایت دولت، فعالان بخش خصوصی وکارآفرینان ، تولید ملی را سر پا نگه داشتهایم وبا قوت درمسیر تعالی وپیشرفت قدم برمیداریم. »
وی تصریح کرد: « یکی از اهداف مهم برپایی این همایش معرفی دقیق و بهروز محصولات سلامتمحور، آشنایی مردم درخصوص برندهای برترمحصولات غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی میباشد.»
احمدی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اهداف سومین همایش تخصصی برند برتر فراهم آوردن فضای گفتگو بین دولت و مسئولان بخش خصوصی، اظهار داشت: «اگر بتوانیم توجه مسئولین را به اهمیت برندسازی دراقتصاد و تولیدات ملی جلب کنیم مطمئنا با بدست آوردن بازار بزرگ جهانی زمینه صادرات هرچه بیشتر کالاهای ایرانی را فراهم میکنیم. »
به گفته وی، دردنیای امروز وبا گسترش اطلاعرسانی، هرحرکت و تصمیمگیری واحدهای تولید کننده توسط برند آن واحد مورد ارزیابی قرارمیگیرد و موفقیتها و شکستهایش نیز با برند آن نمایان میشود.
دبیرسومین همایش تخصصی برند برتر- کیفیت برتر، با تاکید براینکه امروزه برند، سرمایه بسیاری از کسب و کارها محسوب میشود ، اذعان داشت: « ارزش واعتباربرند یک شرکت چندین برابر ارزش داراییهای مشهود و قابل رؤیت آن است. به عبارت دیگربرند، حرکتی ذهنی و روحی است که باید درذهن مصرف کنندگان، خریداران، سهامداران، کارکنان و کاربران قرارگیرد. برندها دارای ماهیت اجتماعی هستند و آن برندی موفق است که افراد اجتماع نسبت به آن حس تعلق و مالکیت داشته باشند و آن را از آنِ خود بدانند و برای آن برند ازهمه نظر تلاش کنند.»
وی با اشاره به اعمال تعرفه کمتر برواردات کالاهای باکیفیت، تصریح کرد: «اگرازطریق سیاستهایی نظیر تعیین تعرفه پایین از واردکننده کالاهای مرغوب حمایت نکنیم؛ متأسفانه محصولات بیکیفیت بیشتر ازمحصولات مرغوب به کشورخواهد شد.»
احمدی درخصوص قرارندادن اقلامی نظیر ماکارونی و چای ایرانی درسبد کالا نیز گفت: « چرا باید با وجود وابستگی 90 درصدی کشور به واردات روغن، این کالا باید درسبد خانوار قرار گیرد.»
کد خبر 27772
نظر شما