فود پرس - سیوسومین شماره نشریه "اقتصاد سبز" به صاحبامتیازی و سردبیری مهندس محمدرضا جمشیدی با حالوهوای نوروزی منتشر شد.
سرمقاله این شماره نشریه که با عنوان "حول حالنای کشاورزی در سال 93" به قلم سردبیر به رشته تحریر درآمده به بررسی تحولات کشاورزی و صنایع غذایی در سال 92 و مرور چالشها و موفقیتهای سالجاری پرداخته و اولویتهای کاری مجموعه بخش کشاورزی در سال 93 را یادآور شده است.
انسجام "کانون" صنعت غذا را بر صدر W.T.O مینشاند، "93" سال رونق صنایع غذایی، گزارش مبسوطی با عنوان سال رویش بذرهای امید در کشتزار تدبیر، الگوبرداری از ماندلا، "آزادسازی" شاهکلید رفع مشکلات آرد و نان، پروژههای مشترک تولیدی "پگاه" با 9 کشور اروپایی، گزارش ویژهای با عنوان "آشپزی شغل تحقیرآمیز دیروز، هنر بزرگ امروز"، صادرات فرآوردههای گوشتی 10 برابر شد، تشکل دولتساز پایدار نیست، رمزگشایی از کانون اختلافات یک تشکل، سیاستزدایی از عرصه آرد و نان، تقلب و رانت زاییده "اقتصاد دستوری"، چگونه مانع تقلب برند و تجارت سودآور آن شویم، تهدیدهای فرصتسوز در صنایع غذایی، کانون پشت دیوار بلند انحصارطلبی، شمشیر دولبه خرید تضمینی گندم، معجزاتی که سبوسها دارند و ما از آنها غافلیم، امنیت سرمایه بزرگترین دستاورد بولر برای صاحبان صنایع، 85 درصد زعفران ایران بینام و نشان صادر میشود، وقایع اتفاقیه صنعت دام و طیور در سال 92، سرمایهها چگونه به برند تبدیل میشوند، پیشبینی کاهش قیمت چای، اپلیکیشنهای کشاورزی و صنایع غذایی، سرگرمیهای کشاورزی و جدیدترین برنامه برگزاری نمایشگاههای دنیا از جمله اهم مطالب این نشریه وزین است.
علاقهمندان جهت مطالعه منظم این نشریه میتوانند با شماره تلفن 66557704 تماس حاصل نمایند.
کد خبر 28221
نظر شما