شاخص قیمت مواد غذایی فائو در ماه مارس به شدت بالا رفت و با 4.8 واحد یا 2.3 درصد افزایش، به طور میانگین به 212.8 رسید که بالاترین مقدار این شاخص از مه 2013 (اردیبهشت 92) است.

به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان کشاورزی و خواروبار جهانی، عبدالرضا عباسیان اقتصاددان ارشد فائو گفت: اندازه شاخص یادشده تحت تاثیر وضعیت آب و هوایی نامطلوب در آمریکا و برزیل و تنش های ژئوپلیتیکی در منطقه دریای سیاه در ماه مارس (10 اسفند تا 10 فروردین) افزایش پیدا کرد.

این تاثیرات با جزییات بیشتر در گزارش دیدبان بازار (AMIS) مورد تجدیدنظر قرار گرفته است، گزارش (AMIS)، گزارش ماهانه محصولات غذایی اصلی است که توسط سیستم اطلاعات بازار کشاورزی کشورهای گروه 20 واقع در مقر فائو در رم تهیه می شود.

عباسیان گفت: سیستم اطلاعات بازار کشاورزی کشورهای گروه 20 با ترویج گفت و گوی نزدیک میان کشورهای عضو این سیستم، نقش مهمی در اطمینان دادن به بازارهای بین المللی دارد.

شاخص قیمت مواد غذایی فائو که براساس قیمت مجموعه ای از مواد غذایی که به طور معمول در سطح جهان خرید و فروش می شوند، محاسبه می گردد، در ماه مارس در تمام گروه های غذایی به جز لبنیات افزایش یافت.

شاخص قیمت فائو برای لبنیات در ماه مارس برای نخستین بار در چهار ماه گذشته کاهش یافت.

بیشترین افزایش قیمت مواد غذایی در ماه مارس مربوط به قیمت شکر و غلات بود که به ترتیب 7.9 و 5.2 درصد افزایش یافتند.

شاخص قیمت غلات فائو در ماه مارس به طور میانگین 205.8 بود که نسبت به ماه فوریه (12 بهمن تا 19 اسفند)10 واحد افزایش یافت.

شاخص قیمت روغن های گیاهی به طور میانگین در ماه مارس به 204.8 واحد رسید که هفت واحد از ماه مارس بیشتر بود.

همچنین شاخص قیمت لبنیات در ماه مارس به طور میانگین به 268.5 واحد رسید که 6.9 واحد از ماه فوریه کمتر بود.

شاخص قیمت گوشت فائو به طور میانگین 185 واحد بود که نسبت به ماه مارس 2.7 درصد بیشتر شد.

شاخص قیمت شکر فائو به طور متوسط در ماه ماریس به 253.9 واحد رسید که 18.5واحد بیش از ماه فوریه بود.

کد خبر 28340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =