دومین جشنواره سلامت غذا با حضور مسئولین بخش سلامت کشور برگزار شد و گروه صنعتی پژوهشی زر تندیس زرین این جشنواره را از آن خود کرد.
جشنواره سلامت غذا با رویکرد ارتقاء سطح سلامت غذا و دستیابی به جامعه سالم و پویا و همچنین شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق و توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی درحالی دومین دوره خود را پشت سر گذاشت که گروه صنعتی زر تندیس زرین این جشنواره را از آن خود کرد.

کد خبر 2d0b101c64164047a1af1042dcebc92d

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =