مواد غذایی> یک متخصص علوم زیستی و طب گیاهی گفت: مصرف نان در کشور بالا است و این نانها اغلب چون سبوس ندارد و فقط از آرد سفید تهیه میشود, به نوعی در کبد استهاله و یک تغییراتی ایجاد میشود که این مواد, سمی تولید میکند که آرام آرام سلولهای کبدی را نابود میکند.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, محمد دریایی اظهار داشت: باید یک وزارت خانه مستقلی تحت عنوان وزارت غذا تشکیل شود و بر انواع محصولات صنایع غذایی نظارت کامل داشته باشد.
به گفته وی این سازمان لبنیات ما را کنترل کند که روغنهای پالم در آن نریزند، انواع و اقسام پارافینها را به پنیرها و روغنهای ما نزنند؛ این ها بیماری زا است و ناراحتی گوارشی به وجود میآورد.
این متخصص علوم زیستی و طب گیاهی افزود: مصرف نان در کشورما خیلی بالا است و این نانها اغلب چون سبوس ندارد و فقط از آرد سفید تهیه میشود, به نوعی در کبد استهاله و یک تغییراتی ایجاد میشود که طبق پژوهشهای علمی دنیا این مواد سمی تولید میکند که آرام آرام سلولهای کبدی را نابود میکند و جای آن سلولهای بافت چربی مینشیند.
نظر شما