صنایع غذایی> اقتصاد غذا- مجتبی توانگر عضوکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در بازدید از مجموعه کارخانجات گروه صنعتی و پژوهشی زر از نزدیک با ظرفیت های دانش بنیان این گروه آشنا شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، مجتبی توانگر با قدردانی از تلاشهای مجموعه زر در زمینه اشتغال و تولید افزود: استان البرز قطب تولید کشور است و همه وظیفه داریم که از سرمایه گذاران تلاشگر و قانومند کشور حمایت کنیم و در این راستا برای رفع موانع سد راه تولید تلاش خواهیم کرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به فعالیت های دانش بنیان این شرکت، ادامه داد: ظرفیت تولیدات گروه صنعتی و پژوهشی زر بر پایه دانش علمی استوار است و باید گره خوردن یک مجتمع صنعتی را با علم و دانش یک ارزش دانست.
وی افزود: در شرایط کنونی با تمامی مشکلات و موانعی که وجود دارد گروه زر متعصبانه به تولید و اشتغال مشغول هستند .
مهدی امینی عضو هیات مدیره هلدینگ زر، بهره جستن از دانش فنی روز دنیا و قرار گرفتن در مسیر صنعت دانش بنیان در کنار اتکا و اعتماد به نیروی متخصص داخلی، افزایش ایجاد اشتغال و توسعه پایدار و تامین امنیت غذایی را از جمله ویژگی های بارز گروه زر خواند.
دکتر توانگر با بیان اینکه پتانسیل ها و ظرفیت های خوبی در استان وجود دارد افزود: با تمام قوا از صنایع استان حمایت می کنیم.
نظر شما