صنایع غذایی> اقتصاد غذا – مجمع عمومی عادی انجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران به منظور تعیین اعضای هیات مدیره و بازرس برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا، مجمع عمومی عادی انجمن صنفی صنایع فرآورده های گوشتی ایران به منظورتصویب صورتهای مالی سال 1393 و همچنین تعیین اعضای هیات مدیره و بازرس برگزار شد و پس از شمارش آراء اعضای اصلی و علی البدل هیات مدیره و بازرس به شرح زیر انتخاب شدند:
اعضای اصلی هیات مدیره:
جمال حسین زاده ظروفچی
محمد کاظم اوجی
هنریک قنبریانس
علیرضا قدرتی
رمضان فلاحتی
اعضای علی البدل هیات مدیره:
احسان مرادیان
محمدتقی مقنیان
بازرس:
محمدرضا مهرانپور
بازرس علی البدل:
محسن اسماعیلی
نظر شما