صنایع غذایی> اقتصاد غذا - انجمن صنفی صنایع فرآوردههای گوشتی در بیستودومین نمایشگاه بینالمللی «ایران اگروفود» برای نخستینبار به نمایندگی بیش از 100 شرکت عضو خود حاضر شده است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا، پس از هجمههای بسیار نسبت به این صنعت، انجمن صنفی صنایع فرآوردههای گوشتی برای دفاع از اعضایش و پاسخگویی به مصرفکنندگان و در راستای تنویر افکار عمومی در سالن شماره 7 این نمایشگاه با حضور کارشناسان این صنعت آماده پاسخگویی به پرسشهای مخاطبان است.
انتشار ویژهنامه در راستای معرفی تولیدکنندگان شناسنامهدار، و ارائه مستندات برای دلایل رفع ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، انتشار CD فیلم مستند از نحوه آمادهسازی گوشت مرغ و قرمز و پروسه تولید انواع سوسیس و کالباس که به تیراژ وسیع میان بازدیدکنندگان از نمایشگاه اگروفود توزیع میشود، از جمله برنامههای این انجمن برای حضور پررنگ در این نمایشگاه است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا، پس از هجمههای بسیار نسبت به این صنعت، انجمن صنفی صنایع فرآوردههای گوشتی برای دفاع از اعضایش و پاسخگویی به مصرفکنندگان و در راستای تنویر افکار عمومی در سالن شماره 7 این نمایشگاه با حضور کارشناسان این صنعت آماده پاسخگویی به پرسشهای مخاطبان است.
انتشار ویژهنامه در راستای معرفی تولیدکنندگان شناسنامهدار، و ارائه مستندات برای دلایل رفع ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، انتشار CD فیلم مستند از نحوه آمادهسازی گوشت مرغ و قرمز و پروسه تولید انواع سوسیس و کالباس که به تیراژ وسیع میان بازدیدکنندگان از نمایشگاه اگروفود توزیع میشود، از جمله برنامههای این انجمن برای حضور پررنگ در این نمایشگاه است.
نظر شما