به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، نشست اول و دوم این جلسات هفتم بهمن ساعت ۱۸ و با حضور هانیه نوری ـ مسئول فنی، مدیر کنترل کیفی و مدیر تولید کارخانه کنسروسازی و سعید کورانی ـ بازرس کشوری در صنعت قند و هشتم بهمن ساعت ۱۴ با حضور هانیه اصلانی ـ مسئول فنی و مدیر کنترل کیفی کارخانه قند و میلاد امجدیان ـ مدیر کنترل کیفی مجتمع صنایع غذایی برگزار میشود.
این برنامه از طریق اسکایروم برپا میشود و علاقهمندان میتوانند با استفاده از آدرس https://meet.uok.ac.ir/ch/food.meeting در این جلسه شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسههای @Saeed_Kourani و @Noushin_Baghi پیام دهند.
انتهای پیام
نظر شما