دومین همایش تقدیر از بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری برگزار می شود

صنایع غذایی > اقتصادغذا - دومین همایش تقدیر از بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با هدف ارج نهادن به حوزه کارآفرینی و نمایان ساختن تلاش و همت بانوان فعال در حوزه صنایع‌غذایی، خدمات غذا و گردشگری و همچنین با همکاری اساتید، پیشکسوتان و نخبگان صنایع غذایی و خدمات وابسته، در تاریخ ۲۳ بهمن‌ماه سال‌جاری در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اقتصادغذا «فودپرس»، دنیا اخگری، دبیر همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری و رییس دپارتمان باشگاه غذا و خوراک‌شناسی یونسکو امروز در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: این همایش که تصمیم به توسعه زیرساخت‌های فعالیت‌های بانوان این حوزه گرفته و درنظر دارد بستری را فراهم آورد تا مسیر فعالیت ارزشمند آن‌ها بهتر از گذشته نمایان شده و بدرخشد، دیگر اهدافی همچون حمایت و پشتیبانی از بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگر؛ نمایش زبان قالب ایران در آن سوی مرزها از طریق آشپزی سنتی و معرفی فعالیت بانوان این حوزه؛ تشکیل کارگروه‌های تخصصی در حوزه آشپزی، خدمات غذا و گردشگری؛ توسعه برندسازی صنعت غذا و گردشگری ایران؛ آشنایی هرچه بیشتر مردم با نوع فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری؛ رشد صنعت غذا و گردشگری همزمان با توسعه فرهنگ کشور و تلفیق بهینه مباحث غذا و گردشگری با یکدیگر را دنبال می‌کند. 
وی افزود: با توجه به اهمیت و ارزش فعالیت‌های حرفه‌ای و تخصصی بانوان در صنایع مختلف، این همایش می‌تواند بستر مناسبی را ایجاد کند که بانوان نخبه، خلاق و کارآفرین فعال در بخش کسب و کار و برندسازی حوزه خدمات غذا، نوشیدنی و گردشگری بتوانند آنطور که شایسته است، خود را به جامعه و دیگر متخصصان مربوطه معرفی نمایند.
اخگری خاطرنشان ساخت: از دیگر محورهای این همایش تخصصی می‌توان به بررسی نیازها و توانایی بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری؛ مهندسی آشپزی و خدمات غذا در صنعت گردشگری؛ بررسی فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین در شهرهای مختلف ایران؛ توسعه فرهنگ ‌سازی در تعیین نقش ‌آفرینی سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری؛ معرفی غذاهای سنتی، بومی و محلی جهت توسعه صنعت غذا؛ آشنایی با بانوان موفق و فعال صنعت غذا و گردشگری با هدف توسعه و ارتقا حوزه؛ نقش کارگاه‌های آموزشی در توسعه فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری و بررسی چارچوب‌های مهمان ‌نوازی و میزبانی از دیدگاه بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا اشاره کرد.
کد خبر 51995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =