مصرف دائمی زنجبیل میتواند با برخی از داروها تداخل داشته باشد. افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به فشار خون بالا و افراد مبتلا به اختلالات لخته شدن ممکن است نیاز به استفاده محتاطانه از زنجبیل داشته باشند.
افرادی که داروهای لخته شدن مصرف میکنند
زنجبیل میتوانید موجب رقیق شدن خون شود، این به این معنی که ممکن است برای افرادی که از داروهای لخته شدن خون استفاده میکنند و از اختلالات خونریزی رنج میبرند نامناسب باشد.
افرادی که داروهای دیابت مصرف میکنند
زنجبیل به طور طبیعی به پایین آوردن قند خون تمایل دارد. برای افراد مبتلا به دیابت و افراد مبتلا به پیش دیابتی که بیماری خود را تنها از طریق رژیم غذایی کنترل میکنند، ممکن است این خبر خوشی باشد. با این حال، افرادی که داروهایی مثل متفورمین و یا داروهای مشابه استفاده میکنند و یا انسولین برای کنترل قند خون تزریق میکنند باید در مورد تاثیر زنجبیل بر قند خون با پزشک مشورت کنند.
افرادی که داروهای فشار خون مصرف میکنند
برخی از داروهای مورد استفاده برای کنترل فشار خون بالا، مانند مسدود کنندههای کانال کلسیم (به عنوان مثال، نورواسک) میتواند با زنجبیل تداخل داشته و منجر به نامنظم شدن ضربان قلب شوند.
زنجبیل و سنگ کیسه صفرا
افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا ممکن است با خوردن این گیاه وضعیت بدتری پیدا کنند. کیسه صفرا یک ساختار کیسه مانند کوچک است که در زیر کبد است و با مجرای صفراوی به آن متصل است. کیسه صفرا به عنوان یک مرکز ذخیره سازی برای صفرا است که به عنوان شکننده چربی در روده عمل میکند.
کیسه صفرا، صفرا را در خود نگه میدارد تا زمانی که دستگاه گوارش برای شکستن چربی به آن نیاز دارد این ماده را در اختیار بدن قرار دهد. سنگ کیسه صفرا میتواند موجب مسدود شدن مجرای عبور صفرا شود.
هنگامی که زنجبیل در مقادیر زیاد مصرف شوند، ممکن است تولید صفرا کرده و انقباضات کیسه صفرا را افزایش دهد. با این عمل سنگ کیسه صفرا تحریک شده و سریعا موجب مسدود شدن مجاری میشود.
لازم به ذکر است که همه پزشکان توافق دارند که اگر شما مبتلا به بیماری کیسه صفرا هستید نباید زنجبیل بخورید، اما در طب چینی گفته میشود، چون زنجبیل صفرا آور است میتواند موجب دفع سنگ کیسه صفرا شود.
منبع:شفاآنلاین
نظر شما