تعامل تعاون روستایی با تشکل‌ها و اتحادیه‌ها به عنوان بازوان اجرایی دولت

کشاورزی> اقتصاد غذا - مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی بر تعامل بیشتر با تشکل‌ها و اتحادیه‌ها با این سازمان به عنوان بازوان اجرایی سازمان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس» و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، اسماعیل قادری‌فر در نشست مشترک با اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران با ابراز امیدواری نسبت به ارتباط و همکاری بیشتر با تشکل‌ها و اتحادیه‌ها به عنوان بازوهای اجرایی سازمان، گفت: در جهت انسجام بیشتر کارها و تحقق هر چه سریع‌تر اهداف عالی سازمان، در سال جاری تصمیم گرفتیم با دریافت برنامه از اتحادیه‌های سراسری بخش کشاورزی و روستایی نقشه راهی تهیه کرده و در قالب برنامه‌ای مدون و منسجم به آن عمل کنیم .

وی افزود: در سال زراعی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ سازمان مرکزی تعاون روستایی به مباشرت اتحادیه تعاونی تولید مجری طرح کشت قراردادی برنج در کشور خواهد بود و تجربیات کشت قراردادی گندم در ده استان کشور در سال گذشته، مطمئنا الگوی مناسبی برای مکانیسم و ساختار کشت قراردادی برنج تحت نظارت اتحادیه خواهد بود.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ضمن ابراز امیدواری به ورود اتحادیه تعاونی تولید به بحث انتقال تکنولوژی، خاطرنشان کرد: اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید نقش مهمی در حضور پررنگ و موثر شرکت‌های دانش‌بنیان در فعالیت‌های شبکه تعاونی‌های روستایی و کشاورزی کشور دارد و می‌تواند الگوی مناسبی در راستای تحقق شعار سال برای سایر اتحادیه‌های سراسری شود.

محمدی معاون توسعه تعاونی‌ها، تشکل‌ها و نظام‌های بهره برداری نیز با تاکید بر ضرورت برنامه‌محور بودن اتحادیه‌های سراسری و بهره گیری از روش‌های نوین همراه با خلاقیت و نوآوری در توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌های پیش رو، خواستار افزایش تعامل اتحادیه با مدیران و کارشناسان معاونت توسعه تعاونی‌ها، تشکل‌ها و نظام‌های بهره‌برداری سازمان شد.

در پایان جلسه مقرر شد برگزاری جلسات هم اندیشی با دستور کارهای مشخص برای بهبود امور فعالیت های اتحادیه ادامه پیدا کند.

کد خبر 52628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =