به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، با ورود "گلا" به بازار ژاپن، عملا امکان صادرات لبنیات ایران به ژاپن، با رعایت سندهای کیفی تدوین شده بین دو کشور، فراهم شده است.
بوته نصرالهپور، معاونت کیفیت شرکت فرآوردههای لبنی "گلا" آمل در این باره گفت: صادرات به ژاپن از سالها قبل در سازمان گلا هدفگذاری و مطالعات اولیه آن انجام شده بود ولی اقدام رسمی برای بازاریابی و ارزیابی کیفی محصولات و فرآیندهای مرتبط از سال ۹۷ آغاز شد.
وی افزود: در این مدت دو فعالیت اصلی پیگیری میشد اول بازاریابی و شناخت نیازهای جامعه مصرف ژاپنی و تطبیق آن با توانائیهای تولیدی و پشتیبانی شرکت و در ادامه شناخت و تطبیق سازمان "گلا" با ضوابط قانونی به ویژه ضوابط بهداشتی و کیفی سختگیرانه کشور ژاپن و نیز ایجاد هماهنگی بین وزارتخانهها و سازمانهای دو کشور برای تنظیم پروتکلهای بهداشتی و کیفی صادرات لبنیات ایران به ژاپن.
نصراله پور گفت: افتخار بزرگی برای خانواده کوچک گلاست که توانستیم با تخصص و پیگیری کارشناسان شرکت و حمایت و پشتیبانی مجموعهای از دستگاهها اعم از وزارت خارجه، وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و با محوریت و پیگیری مستمر و موثر سفارت ایران در ژاپن، در تدوین ضوابط بهداشتی و کیفی صادرات لبنیات ایران به ژاپن نقشی داشته باشیم.
گفتنی است ژاپن جزو بازارهای معتبر به ویژه در شاخص های بهداشتی و کیفی محصولات غذاییست که اضافه شدن آن به سبد صادرات لبنیات کشور قطعا بر اعتبار صنعت غذا و به ویژه لبنیات کشور تاثیر مثبت خواهد گذاشت.
نظر شما