گروه زر برگزیده جشنواره نخبگان کار و تولید استان البرز

اقتصاد غذا - جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز به مناسبت هفته بزرگداشت کار و کارگر برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فودپرس»، کمیته داوران این جشنواره ، شرکت زرماکارون از زیرمجموعه های گروه صنعتی پژوهشی "زر" را به عنوان واحد تولیدی نمونه استان البرز انتخاب کرد.
لوح تقدیر این جشنواره به دکتر محسن امینی مدیرعامل گروه صنعتی پژوهشی زر ، اختصاص یافت.
شرکت زرماکارون با 3 سایت تولید جداگانه ، دومین تولیدکننده پاستا در جهان به لحاظ ظرفیت اسمی است و بزرگترین خطوط تولید در غرب آسیا را دارد.
از افتخارات این شرکت می توان به صادرکننده نمونه ملی ، مدال افتخار کیفیت در صنعت غذا و مدال افتخار صادرات ، اشاره کرد.
هم اکنون در 18 بخش تولید و بسته بندی این شرکت ، 97 نوع محصول در قالب اسپاگتی ، پاستای فرمی ( پروانه ای ، صدفی و جامبو ) ، اسپاگتی غنی شده ، رشته آش ، پاستای سبزیجات ، لازانیا ، پودر کیک و سس پاستا ، تولید می شود.
در واقع این گروه که در حال حاضر به عنوان بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی در سکوی نخست این صنعت قرار گرفته ، توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت ، به عنوان اولین تولید کننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران ، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

کد خبر 53903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =