علی بهرهمند اظهار داشت: مواد اولیه تولید کیک و شیرینی نوسان قیمتی زیادی دارد و نمیتوان برای این کالا قیمت گذاری کرد؛ بنابراین از سازمان صمت تقاضا کردیم تا با عدم نرخگذاری، رقابت در کیفیت ایجاد شود.
رییس اتحادیه صنفی قنادان تهران ادامه داد: تمامی واحدهای قنادی بر اساس درجهبندی و نوع استفاده از مواد اولیه، قیمت شیرینی و کیک را تعیین میکنند، بنابراین هزینهها، سود متعارف و هزینه مواد اولیه مشخص است و کسی نمیتواند تخلف کند.
وی تصریح کرد: اتحادیه نیز بر واحدهای تولیدی قنادی و شیرینیپزی نظارت کامل دارد تا قیمتی خارج از عرف نباشد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در صورت عدم تناسب بین قیمت و مواد اولیه مورد استفاده با متخلفان برخورد قانونی میشود.
به گفته بهرهمند، اکنون قیمت مغز پسته حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و کره نیوزیلندی بالای ۵۰۰ هزار تومان است؛ بنابراین اگر قنادی بخواهد از مواد اولیه با کیفیت استفاده کند، قیمت کالای نهایی آن نیز بالا خواهد بود.
این مقام صنفی درباره قیمت شیرینی شب عید، بیان داشت: در صورت افزایش هزینه مواد اولیه قیمت شیرینی شب عید تغییر می کند و در صورت عدم افزایش نرخ مواد اولیه هیچ افزایش قیمتی نخواهیم داشت.
نظر شما