به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، رضا باکری دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی ایران در نامه ای به قربانعلی رفیعی معاون بازرسی و نظارت بر کالاهای مصرفی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با عنوان اعمال 30 درصد افزایش بهای فرآورده های لبنی نوشت: پس از ابلاغ قیمت شیر خام در تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۷ از جانب وزارت جهاد کشاورزی و پیرو جلسه یکشنبه هشتم مهرماه در معاونت توسعه بازرگانی آن وزارتخانه با مدیریت دکتر آبنار و تعیین نرخ چربی هر یکدهم درصد افزایش و کاهش مازاد بر ۳/۲ درصد چربی شیر خام تحویلی به مبلغ ۳۰۰۰ ریال و نرخ حمل و نقل شیر خام بر اساس تعرفه وزارت راه و ترابری و بارنامه های صادره حداکثر نسبت به دور ترین مسیرها ۷.۵۰۰ ریال، بدینوسیله افزایش قیمت کلیه فرآورده های لبنی به میزان ۱۴ از تاریخ فوق اعلان می گردد.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: لازم به ذکر است واحدهای تولیدی لبنی در شش ماهه اول سال جاری نیز معادل ۱۶ درصد به تناوب از بابت هزینه های تورمی سربار تولید خود براساس دستورالعمل قیمت گذاری کالاهای تولید داخل مصوب سازمان حمایت اعمال اصلاح قیمت نموده اند.
همچنین در انتهای نامه تاکید شده است: به علت تعلل گمرکات کشور و وزارتخانه های ذی ربط در اصلاح ارزش پایه صادراتی خامه فله فریز کره حیوانی و شیر خشک صنعتی، متاسفانه نرخ چربی در داد وستد بازار تا ۴۰۰۰۰ ریال نیز رشد کرد و به نظر نمی رسد از ۳۵۰۰ الی ۳۷۰۰ تومان نیز کاهش یابد لذا استدعا دارد دستور فرمایند قیمت خامه بسته بندی و کره حیوانی و برخی فرآورده های لبنی پرچرب مورد بررسی و بازبینی مجدد قیمت مصرف کننده قرار گیرد تا در تراز مالی شرکت های تولیدی موجبات ضرر و زیان فراهم نشود.
نظر شما