فود پرس - انجمن صنفی کارفرمایی تصفیه کنندگان شکر خام در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رسما به ثبت رسید و قاسم فلاحتی دبیر انجمن شد.
به گزارش فود پرس، انجمن صنفی کارفرمایی تصفیه کنندگان شکر خام پس از برگزاری مجمع موسس در تاریخ 1393/10/20 و با تایید انتخابات و اساسنامه توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تاریخ 1393/10/30 رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
بنابر این گزارش در این مجمع پس از شمارش آراء افراد زیر به عنوان اعضای هیات مدیره و بازرس انتخاب شدند:
به گزارش فود پرس، انجمن صنفی کارفرمایی تصفیه کنندگان شکر خام پس از برگزاری مجمع موسس در تاریخ 1393/10/20 و با تایید انتخابات و اساسنامه توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تاریخ 1393/10/30 رسما فعالیت خود را آغاز کرد.
بنابر این گزارش در این مجمع پس از شمارش آراء افراد زیر به عنوان اعضای هیات مدیره و بازرس انتخاب شدند:
گفتنی است اعضای هیات مدیره مهندس قاسم فلاحتی از چهره های با سابقه و شناخته شده تشکل های صنایع غذایی را به عنوان دبیرانجمن انتخاب کردند.
در کارنامه فعالیت های تشکلی فلاحتی سمت هایی نظیر دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران، دبیر و عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع روغنکشی ایران، قائم مقامی دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به چشم می خورد.
فلاحتی در گفت و گو با فود پرس در خصوص اهداف تشکیل انجمن تصفیه کنندگان شکر گفت: احیاء و استیفای حقوق حقه صاحبان صنعت تصفیه شکر به صورت خاص و حفظ منافع ملی با تاکید بر تامین به موقع و به هنگام مواد ولیه مورد نیاز با لحاظ اولویت تامین از داخل کشور و پوشش کسری مورد نیاز به صورت واردات جهت بهره برداری از سرمایه گذاری های به عمل آمده و استمرار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم به صورت پایدار از مهم ترین اهداف این انجمن است.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی جامع و همه سویه، ارائه آمار مسوولانه و واقع بینانه در خصوص وضعیت تولید، واردات و تنظیم بازار شکر را در راستای کمک به مسوولان به منظور تصمیم گیری درست و به موقع را از دیگر اهداف تاسیس انجمن صنفی تصفیه کنندگان شکر بر شمرد.
نظر شما