مواد غذایی> مدیر کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ گفت: ارائه مجوز صادرات محصولات غذایی در حوزه اختیارات سازمان ملی استاندارد است.

هدایت حسینی با بیان اینکه سیاست های سازمان غذا و دارو در خصوص استفاده از خمیر مرغ تغییری نکرده است گفت: مصرف خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی همچنان ممنوع است.

وی همچنین در خصوص مجوز صدور محصولات غذایی به خارج از کشور گفت: صادرات محصولات غذایی با کنترل و نظارت سازمان ملی استاندارد صورت می گیرد ضمن اینکه در راستای حمایت از صادرات محصولات کشاورزی و غذایی، اجازه تولید صادراتی صرفاً بر اساس معیار و ضوابط کشور مقصد و پس از ارائه مستندات و تائید گمرکات کشور و فقط  برای صادرات داده می شود.

حسینی خاطر نشان کرد: تولید محصولات غذایی برای عرضه در کشور نیز بنا بر ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو و استانداردهای ملی کشور انجام می شود و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق، با واحدهای متخلف برخورد قانونی می‌شود. 


منبع:فارس
کد خبر 6bc020d63fe344688107bab96f6eb556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =