۰ نفر
۳ تیر ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۶
مواد غذایی> بنا به تحقیقات به عمل آمده این نوشیدنی دارای ترکیباتی است که توانایی حذف سلولهای سرطانی بد خیم را دارد.

به نظر می رسد بخش قابل توجهی از جمعیت ساکن در سراسر آمریکای شمالی طی حل و فصل دنیای جدید قسمت مهمی از میراث فرهنگی مواد غذایی خود را از دست داده‌اند.

اما کفیر یک نوشیدنی شفا بخش و سنتی است که بیش از 1000 سال مورد مصرف قرار دارد.

این نوشیدنی غیر الکلی از تخمیر شیر به وجود می‌آید و در عصر حاضر نیزمصرف آن به طور چشمگیری در حال رشد است.

باید گفت که کفیر احتمالا به طور تصادفی شباهت زیادی را به لحاظ مواد مغذی و پروبیوتیک به ماست دارد.

روش سنتی این نوشیدنی عطر و طعم طبیعی داشته و از گونه‌های مخمری تازه با قند طبیعی در آن استفاده می‌گشت.

گفتنی است، که این نوع مخمر لاکتوز مصرفی را به قندهای ساده‌تر چون گلوکز و گالاکتوز (که برای هضم بسیار ساده هستند) تبدیل می کرد.

همچنین در طی این فرآیند تخمیر مواد مفیدی چون ویتامین‌ها، آنزیم های گوارشی،‌اسیدهای آمینه، باکتری، پروبیوتیک مفید و مواد معدنی تولید می‌شود.

علم نشان داده است که این نوشیدنی سنتی قادر به خنثی کردن تمام بیماری‌های مزمن از جمله سرطان را دارد که لازم است افراد این نوشیدن را در وعده های غذایی خود بگنجانند.

تحقیقات نشان داده است که کفیر در درمان روده و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی دارد.

همچنین برای درمان فشار خون، کلسترول بالا، یبوست و دیابت انتخاب کفیر بهترین گزینه می باشد. نکته بسیار مهم این است که عصاره کفیر قادر است سلولهای سرطانی بدخیم را از بین برده و سلامت سلولهای سالم را حفظ کند.

مطالعه چینی 2007 نشان داده که اثرات ضد پرولیفراتیو این عصاره توانسته است فعالیت سلولهای سرطانی سینه را پس از 6 روز متوقف کند.

یافته‌های جدید نیز حاکی از آن است که عصاره کفیر حاوی ترکیبانی می‌باشدکه به طور خاص مانع از رشد سلولهای سرطان سینه می‌شود.

پژوهش‌های مشابه در ژاپن نیز گویای این است که مواد موجود در کفیر بدن را 14 برابر بیشتر وادار به تولید اینترفرون- بتا(کیک پروتئینی که توسط سلولهای بدن تولید شده و به مبارزه با عفونت های ویروسی و سلولهای سرطانی می‌پردازد) می‌کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران
کد خبر 7b69f19528014efe9ae965142609348a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =