مواد غذایی> اقتصاد غذا - نرخ شکر نمی تواند تا سال 2020 افزایش چشمگیر داشته باشد زیرا مازاد تولید آن در جهان فشاری نزولی برقیمت این فرآورده وارد ساخته است.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، روند رو به افزایش تولید در هند، تایلند و اتحادیه اروپا منجر به مازاد تولید در بازار جهانی شده است و نرخ پیش فروش شکر سفید در بورس نیویورک به پایین ترین سطح در 9 سال گذشته رسیده است. این در حالی است که قیمت شکر خام به پایین ترین سطح در دو سال و نیم گذشته رسیده است. برآورد می شود مازاد تولید شکر در سال کشاورزی 2018-2017 به 25 میلیون تن می رسد از این رو چشمه انداز بهبود نرخ شکر تا سال 2020-2019 بعید است.
نظر شما