مواد غذایی> معاون وزیر جهادکشاورزی از کاهش ذخایر استراتژیک کالاهایی اساسی در کشور خبر داد.
علی قنبری در خصوص کاهش میزان ذخایر استراتژیک شکر، روغن و برنج در کشور گفت: به دستور وزیر جهاد کشاورزی، میزان ذخایر استراتژیک شکر از ۳۰۰ هزار تن به ۱۷۶ هزار تن کاهش یافته است ضمن اینکه میزان این ذخایر درباره برنج و روغن نیز از ۳۰۰ هزار تن به ۱۵۰ هزار تن رسیده است.
قنبری، دلیل این مسئله را علاوه بر حمایت از تولید داخل، بالا بودن هزینه نگهداری این محصولات اعلام کرد و گفت: زمانی که ما تحریم بودیم، به بازارهای جهانی اعتمادی نبود و به همین دلیل باید در میزان ذخایر استراتژیک کشور دقت میکردیم.
وی ادامه داد: اما در حال حاضر با کاهش تنشها، شرایط بهتری فراهم شده و ما هر زمان که بخواهیم میتوانیم اقدام به واردات این محصولات کنیم؛ بنابراین نیازی نیست که میزان زیادی از آنها را وارد و با هزینه بالا نگهداری کنیم.
منبع:مهر
نظر شما