مواد غذایی> اقتصاد غذا - عوارض صادراتی شیر خشک و خامه بسته بندی 40 درصد تعیین شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار در تاریخ 24 شهریور ماه 1399 با توجه به رویکرد عمومی کارگروه تنظیم بازار در لزوم حمایت از تولید داخل واولویت بخشی به تامین نیاز داخل از محل تولیدات داخلی، مقرر شد دفتر مقررات صادرات و واردات عوارض 40 درصدی برای صادرات شیرخشک وخامه بسته بندی (بسته تا 250 گرمی) را به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ تا شرایط تامین شیرخام با قیمت مصوب برای تولید کره داخلی فرهم گردد.
همچنین در راستای جلوگیری از خروج خامه در بسته های بالاتر از 250 گرم (خامه فله) مقرر شد صادرات خامه در احجام مورد اشاره ممنوع و یا با ابلاغ عوارض 200 درصدی از خروج آن جلوگیری شود.
کد خبر 9be2126b92b44e4186a155bbc1221b58

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =