۰ نفر
۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸
صنایع غذایی> پس از برگزای مجامع انجمن های صنایع غذایی و تغییرات در هیات مدیره آنها به نظر می رسد شاهد تغییراتی در رویکرد و بازیگران تشکلهای صنعت غذا به وجود آید.

به گزارش پایگاه خبری اقتصادغذا «فود پرس»، در حالی که اقتصاد ایران شرایط حساسی را سپری می کند فشار بر روی بنگاه های اقتصادی و به تبع آن در تشکل ها بیش از پيش نمایان شده است و همین واقعیت در کنار برخی جریانات دیگر به نظر می رسد منجر به تغییراتی در تشکلهای صنعت غذا شود.
تغییراتی که به نظر می رسد در بحبوحه شیوع ویروس کرونا و برگزاری مجامع انجمن های صنایع غذایی و تعیین اعضای هیات مدیره منجر به تغییراتی در رویکردها و صحنه گردانان انجمن ها شود. 

کد خبر ae8af7ee868d431cb4038545e6b3b09d

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =