صنایع غذایی> اقتصاد غذا - در راستای تولید محصولات دانش بنیان، اختراع «ماکارونی فراسودمند نانوکورکومین» به عنوان یافتهای از مرکز دانش بنیان زر برای شرکت صنعتی زرماکارون به ثبت رسید.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، پیش از این نیز اختراعاتی چون ماکارونی بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی، ماکارونی فراسودمند جو، جوانه گندم و پریبیوتیک نیز در کارنامه این مرکز ثبت شده بود و این پنجمین محصول فراسودمند زرماکارون است که به ثبت می رسد.
کورکومین ماده موثر و آنتی اکسیدان زردچوبه است که خواص بیشماری داشته و امروزه در درمان انواع سرطان و بیماری کبد چرب مورد استفاده قرار می گیرد.
نظر شما