دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: مجوز بهرهبرداری از پالم ۴۵۰ کارخانه لبنی تا آخر شهریور لغو شد، سازمان ملی استاندارد، استاندارد جدیدی برای استفاده از روغن تدوین میکند.
رضا باکری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت: سازمان ملی استاندارد، استانداردهای جدیدی را برای استفاده از روغنهای گیاهی مجاز در لبنیات بررسی میکند و اگر به تصویب برسد، کارخانههای لبنی براساس آن اقدام میکنند.
دبیر انجمن صنایع لبنی افزود: پیش از این وزارت بهداشت برای تولید 7 قلم کالای لبنی به 450 کارخانه مجوز استفاده از روغن پالم داده بود.
به گفته باکری، روغن خام وارداتی در کارخانههای روغنکشی با انواع روغنهای نباتی مانند سویا، آفتابگردان و روغن پالم مخلوط میشوند و با نام روغن مارگارین در اقلام لبنی استفاده میشود.
وی تصریح کرد: 40 درصد روغنی که در صنایع لبنی استفاده میشود، از نوع روغن پالم است.
دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: کالاهایی که وزارت بهداشت برای استفاده روغن پالم مجوز داده بود، شامل محصولات صبحانه، از جمله شیر، ماست و خامه نمیشد.
وی گفت: روغن پالم تنها در محصولات پنیر خامهای، پنیر آنالوگ، پنیر پروسس، خامه قنادی استفاده میشد.
رضا باکری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت: سازمان ملی استاندارد، استانداردهای جدیدی را برای استفاده از روغنهای گیاهی مجاز در لبنیات بررسی میکند و اگر به تصویب برسد، کارخانههای لبنی براساس آن اقدام میکنند.
دبیر انجمن صنایع لبنی افزود: پیش از این وزارت بهداشت برای تولید 7 قلم کالای لبنی به 450 کارخانه مجوز استفاده از روغن پالم داده بود.
به گفته باکری، روغن خام وارداتی در کارخانههای روغنکشی با انواع روغنهای نباتی مانند سویا، آفتابگردان و روغن پالم مخلوط میشوند و با نام روغن مارگارین در اقلام لبنی استفاده میشود.
وی تصریح کرد: 40 درصد روغنی که در صنایع لبنی استفاده میشود، از نوع روغن پالم است.
دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: کالاهایی که وزارت بهداشت برای استفاده روغن پالم مجوز داده بود، شامل محصولات صبحانه، از جمله شیر، ماست و خامه نمیشد.
وی گفت: روغن پالم تنها در محصولات پنیر خامهای، پنیر آنالوگ، پنیر پروسس، خامه قنادی استفاده میشد.
نظر شما