۰ نفر
۲۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷
غرب و مرکز غرب تهران یکی از بهترین مناطق تهران است تقریباً خلوت و دنج اما یکی از کمبودهای این منطقه رستوران‌های در خور این منطقه هست. رستوران‌های شیک و زیبا که صرف وقت در آنجا دل‌پذیر و خوشایند باشد. صاحب رستوران شایلوت این موضوع را به‌خوبی درک کرده و یک رستوران فرانسوی را در بلوار اشرفی اصفهانی تأسیس کرده است.

آقای فردوسی صاحب جوان این رستوران از یک سال و نیم پیش در پی را اندازی این رستوران بوده و چون همیشه کمبود رستوران عالی را در این منطقه حس می‌کرده دست به همچین کاری زده است.
طراحی داخلی رستوران شایلوت برگرفته از کاخ شایلوت در فرانسه است که در حال حاضر یک موزه هست. دیوارهای پارچه کوب، میناکاری‌ها، منبت‌کاری‌ها، و نقاشی بر روی سقف که برای خیلی‌ها حتماً جذاب خواهد بود.
سر در ورودی رستوران هم شبیه‌سازی‌شده با حال و هوای کاخ هست. با نورپردازی و چیدن صندلی‌های طلایی بروی بالای سر در ورودی آن را بسیار مجلل و زیبا نشان می‌دهد.
قبل از ورود همیشه یک خانم با سبک و سیاق لباس پوشیدن فرانسوی‌ها به شما خوشامدگویی می‌کند
در داخل هم عکس‌هایی بر روی دیوار هست که قدمت تصویر عکس‌ها مربوط به ۱۰۰ سال گذشته فرانسه می‌باشد.
شایلوت بخاطر دکوراسیون و استفاده از رنگ‌های خاص رستورانی لوکس و زیباست.



از آنجایی که همه‌چیز در این رستوران فرانسوی است و منو هم کاملاً فرانسوی طراحی‌شده است سرآشپز این رستوران هم باسابقه فعالیت در سفارت فرانسه در ایران یکی از نقاط مثبت رستوران به‌حساب می‌آید.

در طراحی منو سعی شده تا شلوغ نباشد. شاید تعداد آیتم‌ها کم باشد اما نکته‌ای که وجود دارد این است که بیشتر بر روی کیفیت توجه شده تا کمیت.

منو شامل انواع استیک هست، استیک تی غول ین مخصوص شایلوت جزو غذاهایی است که حتماً آن را باید تست کنید.
همچنین منو غذاهای دریایی بسیار متفاوت و البته تازه هست که در بین این‌ها خرچنگ و و شاه میگو هم به چشم می‌خورد. قسمتی هم در منو وجود دارد که شامل انواع خوراک است مانند اردک وحشی، فیله گولاش اسپاراگاس، فیله بروشه.



این رستوران برای گیاه‌خواران هم بشقاب‌هایی طراحی کرده تا در منو چیزی از قلم نیفتند و هرکسی با هر سلیقه‌ای بتواند مهمان این رستوران باشد.
برای پیش‌غذا هم انتخاب سالاد میمونزا با سس سبز سرآشپز می‌تواند شمارا برای غذای اصلی به وجد بیاورد. البته اگر اهل سالاد نباشید کوکتل میگو هم انتخاب مناسبی است.

در بین نوشیدنی‌ها هم پینا کولادا و موهیتوی توت‌فرنگی می‌تواند برایتان جذاب باشد.
 البته قبل از همه اینا برای خوشامدگویی برای شما یک نوشیدنی و در فصل زمستان نان و پنیر به سبکی خاص برایتان سرو می‌شود.



در طبخ تمامی غذاهای رستوران شایلوت از روغن کنجد و و زیتون استفاده می‌شود سعی می‌کنند تا همه‌چیز به‌صورت گریل باشد تا کمترین ضرر را داشته باشد.
کلیه غذاها در رستوران در همان لحظه‌ای که مهمانان سفارش می‌دهند پخته و سرو می‌شود و هیچ‌کدام حتی سبزیجات از قبل خرد نشده است و دورچین هم از قبل آماده نشده است. تمامی زمانی که شما برای سرو صبر می‌کنید دلیل این موضوع هست. خرید رستوران به‌صورت روزانه صورت می‌گیرد و همه‌چیز کامل تازه هست.

کافی‌شاپ در حال حاضر فقط برای مهمانان رستوران است. که در منو آن انواع دسر و کیک و نوشیدنی‌های سر و گرم وجود دارد.
سرویسی که بر روی میز چیده شده مطمئناً برای شما جذاب خواهد بود زیرا قاشق چنگال‌هایی که بر روی میز شکل و فرم خاصی دارد.

پرسنل رستوران تحصیل‌کرده رشته هتلداری هستند و همگی به زبان انگلیسی مسلط هستند پس شایلوت بهترین جا برای مهمانان خارجی شما هست.
اگر دوست داشته باشید شایلوت یک مکان عالی برای برگزاری جشن‌های کوچک و البته تولدهای شماست. رستوران بابت هدیه برای تولد شما مبلغی را نیز به‌عنوان تخفیف به شما خواهد داد
حق سرویس رستوران ۱۰٪ و ظرفیت اصلی رستوران بین ۷۰ تا ۱۰۰ نفر هست. موقعیت مکانی رستوران خارج محدوده طرح ترافیک است و شما هر موقع که اراده کنید به این رستوران دسترسی خواهید داشت. از طرف دیگر از اکثر اتوبان‌های اصلی تهران به‌راحتی می‌توانید به شایلوت برسید.

تلفن: 44489670
آدرس: اشرفی اصفهانی، بالاتر از میدان پونک ما بین کوچه 17 و 19، جنب بانک سامان

منبع:فیدیلیو
کد خبر bca046f7ca744f63a38fe5d0ab4faba2

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =