رییس سازمان ملی استاندارد ایران درباره عرضه کالباس خوک و گراز در تهران گفت: هیچ تولیدکننده‌ مجازی از گوشت خوک در تولید فرآورده‌های خود استفاده نمی‌کند و اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد، قطعا آن فرآورده به صورت قاچاق وارد کشور شده است.

نیره پیروزبخت اظهار داشت: ایران کشوری اسلامی است و رخ دادن چنین موضوعی با عقل جور در نمی‌آید.

وی ادامه داد: تشخیص گوشت خوک با سایر گوشت‌ها کار بسیار دشواری است و مصرف‌کننده نمی‌تواند تشخیص دهد.

پیروز بخت با تاکید بر اینکه این مساله نمی‌تواند در ایران وجود داشته باشد، اظهار کرد: حتی اگر یک درصد هم چنین موضوعی صحت داشته باشد قطعا سازمان ملی استاندارد با واحدهای تولیدی‌ فرآورده‌های گوشتی که از این نوع گوشت استفاده کنند، برخورد و مقابله خواهد کرد.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران کار نظارت بر سلامت گوشت را بر عهده وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و افزود: اگر مردم با چنین مساله‌ای روبرو شدند باید برای مراحل پیگیری آن را به سازمان مربوطه ارجاع دهند.

به گزارش ایسنا، سازمان ملی استاندارد طی اطلاعیه‌ای در خصوص فرآورده‌های گوشتی خوک اعلام کرده است که این سازمان از سال 1387 در خصوص محصولات حلال، فعالیت گسترده ای از جمله تدوین استانداردهای حلال و تصویب نشان حلال توسط شورای عالی استاندارد را انجام داده و در حال حاضر نیز تدوین استانداردهای نهاد گواهی کننده حلال (C.B)، اعتباربخشی نهاد گواهی کننده (A.B)، ایجاد سازوکار مناسب اجرای استانداردهای حلال و عملیاتی کردن این مکانیزم برای اجرای کامل ضوابط و اطمینان لازم در زمینه کنترل مواد غذایی با نشان حلال را در دستورکار خود قرار داده است.

با توجه به اینکه ژلاتین مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری برای واردات نیست لذا واردات آن تحت نظارت این سازمان نیست و تاکنون هیچ نهاد یا شرکتی برای صدور گواهی حلال از سوی سازمان ملی استاندارد ایران تائید صلاحیت نشده است.

پیش از این نیز جاویدی، معاون سازمان دامپزشکی کشور درباره عرضه زیرزمینی کالباس خوک و گراز در سطح شهر تهران اعلام کرد که هرگونه عرضه کالباس گوشت خوک و گراز ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

به گفته وی تاکنون گزارشی مبنی بر عرضه کالباس خوک و گراز در کشور به سازمان دامپزشکی ارائه نشده است.

منبع:ایسنا
کد خبر c251bcb6b3e542aaa0c7c770e6846ca3

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =