مواد غذایی> مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران متوسط قیمت دام زنده سبک و سنگین را برای عید قربان اعلام کرد و گفت: این نرخ ها مصوب نیست بلکه میانگین قیمت است و هیچ محدودیتی هم برای عرضه وجود ندارد.
سعید سلطانی با بیان اینکه در جلسه ای که در سازمان میادین و با حضور مسئولان مربوطه تشکیل شد، قیمت دام زنده را برای عید قربان بصورت تعادلی اعلام کردند، گفت: از آنجایی که اتحادیه ها و تعاونی ها باید حدود قیمت را بدانند تا دام خود را از استانها به تهران بیاورند ما یک قیمت متوسط برای دام زنده اعلام کردیم و به آنان گفتیم که اگر توان فروش دام های خود را با این قیمت ها دارند، برای عرضه حضور یابند.
وی قیمت متوسط اعلام شده توسط اتحادیه را برای هرکیلوگرم دام سبک ۴۲ هزارتومان و هرکیلوگرم دام سنگین ۳۲ هزارتومان عنوان کرد و گفت: این نرخ ها مصوب نیست چون کسی نمی تواند برای دام زنده قیمت تصویب کند.
سلطانی ادامه داد: از آنجایی که به دلیل افزایش تقاضا، قیمت دام در روز عید قربان نسبت به دو روز قبل و بعد از عید، حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد گران تر است ما متوسط قیمت را اعلام کردیم که در حق مصرف کنندگان اجحاف نشود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه هیچ کمبودی در زمینه عرضه دام زنده نداریم، گفت: در استان تهران دام به اندازه کافی وجود دارد و دامداران در ۱۸ مرکزی که سازمان میادین برای عرضه دام سبک و یک مرکز که برای عرضه دام سنگین در نظر گرفته است، دام های خود را عرضه خواهند کرد.
استقرار ۳۷ اکیپ سیار ناظران دامپزشکی
پیش از این ولی الله واعظی مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفته بود: به منظور نظارت هرچه بهتر بر نحوه ذبح دام و رعایت موارد بهداشتی، ۳۷ اکیپ سیار از روز عرفه تا پایان عید قربان از ساعت ۶ صبح تا ۷ شب در سطح استان حضور دارند. علاوهبر اکیپهای سیار، ۱۴۰دکتر دامپزشک، ۱۱۵ بازرس گوشت و ۸۹ ناظر ذبح شرعی در جایگاههای عرضه دام زنده حضور دارند.
مدیر کل دامپزشکی استان تهران ادامه داد: دامپزشکان مستقر در جایگاهها کلیه دام های خریداری شده را قبل از کشتار و در حین کشتار نظارت بهداشتی میکنند. همچنین همزمان با استقرار نیروهای دامپزشک، روحانیون نیز در جایگاه مخصوص مستقر میشوند تا برعملیات کشتار دام نظارت شرعی نمایند.
این مقام مسئول گفت: خوشبختانه تا کنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان تهران مشاهده نشده است و از شهروندان می خواهیم برای جلوگیری از انتشار این بیماری گوشت کشتار شده(قربانی) خود را به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا طی مراحل سرد شدن لاشه عامل بیماری از بین برود.
وی از تمامی شهروندان و مردم درخواست کرد که در روزهای مبارک عرفه و عید قربان، دامهای ذبح شده را در مراکزی که از سوی اداره کل دامپزشکی و شهرداری اعلام میشود، خریداری کرده و ذبح نمایند.
منبع:مهر
نظر شما