کشاورزی> اقتصاد غذا - مجمع عمومی سالیانه انجمن علوم و فناوری غلات ایران برگزار و اعضای هیأت مدیره انتخاب شدند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، مجمع عمومی سالیانه انجمن علوم و فناوری غلات ایران یکشنبه 8 آذر با به حد نصاب رسیدن حاضران در جلسه برگزار شد و پس از ارایه گزارش توسط دکتر لیلا نوری، عضو هیأت مدیره، مهندس حسین حدادی، دبیر و مهندس مجید قهرمانان خزانهدار انجمن در حضور هیأت رییسه جلسه و ناظر وزارت علوم رأیگیری برای انتخاب اعضای هیأت مدیره جدید صورت گرفت.
این گزارش میافزاید: پس از شمارش فرمهای رأی ارایه شده بهترتیب دکتر لیلا نوری با 56، دکتر محمدباقر سابقی، دکتر ناصر رجبزاده، مهندس حسین حدادی، دکتر نجمه مظهری، مهندس فرشاد احمدخانلو و دکتر میثم نقوی حایز اکثریت آرا شدند و بهعنوان اعضای اصلی هیأت مدیره برگزیده شدند.
همچنین مهندس محمدرضا منوچهری و دکتر امین سید یعقوبی بهعنوان اعضای علیالبدل هیأت مدیره و مهندس مسعود ذوالفقاری و مهندس مجید قهرمانان بهعنوان بازرسان اصلی و علیالبدل برگزیده شدند.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا«فودپرس»، مجمع عمومی سالیانه انجمن علوم و فناوری غلات ایران یکشنبه 8 آذر با به حد نصاب رسیدن حاضران در جلسه برگزار شد و پس از ارایه گزارش توسط دکتر لیلا نوری، عضو هیأت مدیره، مهندس حسین حدادی، دبیر و مهندس مجید قهرمانان خزانهدار انجمن در حضور هیأت رییسه جلسه و ناظر وزارت علوم رأیگیری برای انتخاب اعضای هیأت مدیره جدید صورت گرفت.
این گزارش میافزاید: پس از شمارش فرمهای رأی ارایه شده بهترتیب دکتر لیلا نوری با 56، دکتر محمدباقر سابقی، دکتر ناصر رجبزاده، مهندس حسین حدادی، دکتر نجمه مظهری، مهندس فرشاد احمدخانلو و دکتر میثم نقوی حایز اکثریت آرا شدند و بهعنوان اعضای اصلی هیأت مدیره برگزیده شدند.
همچنین مهندس محمدرضا منوچهری و دکتر امین سید یعقوبی بهعنوان اعضای علیالبدل هیأت مدیره و مهندس مسعود ذوالفقاری و مهندس مجید قهرمانان بهعنوان بازرسان اصلی و علیالبدل برگزیده شدند.
نظر شما