صنایع غذایی > صنعت شیرینی شکلات در ایران ظرف چند سال اخیر افتخارات بزرگی کسب کرده است و توانسته در منطقه حضور موثری داشته باشد، به طوری که هم اکنون بازار های بین المللی در 65 کشور جهان محل و عرصه حضور برندهای ایرانی شده است.

 یونس ژائله رییس گروه صنایع غذایی شیرین عسل در جمع ماشین سازان صنعت شیرینی و شکلات کشور آلمان ضمن بیان این مطلب گفت: در طی دهه گذشته، کشور با محدودیت بسیاری شامل تحریم داخلی و تحریم های خارجی بوده است و صنعتگرانی که سر پا مانده اند شاهکار کرده اند.

وی افزود: اگر به یکی از صنعتگران آلمانی بگویند که از فردا شما کردیت کارت ( کارت اعتباری ) ندارید، حساب بانکی شما بسته شده، ال سی هم نمی توانید باز کنید، مواد اولیه هم نمی توانید بخرید، از کشور ما هم نمی توانید رفت و آمد کنید و ویزا هم برای شما  صادر نمی گردد، اگر توانستند این سختی هایی که صنعتگران ما در این هشت سال تاب آوردند را تحمل کنند، آن وقت است که می فهمند صنعتگران ایرانی چه زحماتی کشیده اند.

ژائله تصریح کرد: در حال حاضر روزهای خوب در حال بازگشت است و روز های سخت گذشته است، الان وقت آن رسیده که آلمان در های خود را به روی صنعتگران ایران باز کند و از این فرصت استفاده کند. الان وقت وقت ارتباط موثر تر با کشور آلمان می باشد.

مدیر عامل شیرین عسل در ادامه گفت: ما نیاز به آموزش داریم و به طور مثال مدرسه zds که در ایران هم شناخته شده است، می تواند ارتباط موثرتری با نهاد های دانشگاهی ما بر قرار نماید و ما باید زمینه انتقال دانش فنی و دانش روز دنیا را فراهم نماییم ما به عنوان یک انجمن و به عنوان بخش صنعت آمادگی داریم تا فضا را برایشان ایجاد نمایم که اساتید آنها در سطح آموزش عالی این آموزش ها را ارائه نمایند. این اولین قدم خوب برای شروعی دوباره خواهد بود.

وی در ادامه اظهار داشت: موضوع دوم در مورد ماشین آلات آلمانی است که کارخانجات ما از آن استفاده می نمایند. با گذشت زمان حدودا 30 تا 40 سال از نصب ماشین آلات آلمانی در برخی کارخانجات، این ماشین آلات مستهلک شده اند و نیاز به تکنولوژی جدید و به روز شدن دارند. انتظار داریم با حمایت وزارت اقتصاد و وزارت امور خارجه و سفارت آلمان ترتیبی فراهم شود تا بودجه ای از وزارت اقتصاد آلمان برای ترمیم و بازسازی ماشین آلات این صنعت اختصاص یابد. 

مدیر عامل شیرین عسل  با اشاره به ارتباط ایجاد شده با کشور ایتالیا و بیمه ساچه که قرار است مبلغ یک میلیارد دلار جهت استفاده صنایع کوچک و متوسط ایران تخصیص بدهند گفت: ما امیدواریم که با کمک سفارت آلمان یک مبلغ مشخصی برای بازسازی صنایع و از طریق بیمه هرمس به عنوان سلرز کردیت (اعتبار خریداران ) در اختیار فروشندگان آلمانی قرار بدهند که اعتبار و ریسک های گشایش رابطه تجاری با ایران را پوشش دهند.
وی افزود: با توجه به آمادگی و توان مالی خوب، شرکت ها می توانند خریدهای بزرگ انجام بدهند، ولی انتقال پول و گشایش ال سی و انتقال بانکی واقعا مشکل شده است. البته فضای خوبی تا امروز آماده شده و ما می توانیم شریک تجاری خوبی برای هم باشیم. 

یونس ژائله خطاب به ماشین سازان کشور آلمانی اظهار داشت: ما می توانیم مرکز لجستیک شما در منطقه باشیم به این صورت که تامین لوازم یدکی و خدمات و سرویس مورد نیاز منطقه و اعزام تکنسین ها برای نصب و راه اندازی ماشین آلات با توجه به برخورداری از جوانان تحصیل کرده و کارآمدی که کشور ما از وجودشان بهره مند است، امکان پذیر می باشد. با توجه به تجربیات ما در کشور آلمان، نقاط ضعف شرکت های آلمانی و تهدیداتی که با آن روبرو هستند را می توان اینطور بیان کرد که آنها نیاز به یک شریک تجاری توانمند در منطقه دارند و در این رابطه چه کشوری امن تر و مستحکم تر از ایران وجود دارد؟

رییس هیأت مدیره گروه شیرین عسل در ادامه با اشاره به این که می توان در ایران قطعات تولید کرد و مونتاژ را نیز انجام داد گفت: با توجه به فضای ایجاد شده می توانید در ایران سرمایه گذاری کنید و ما ماشین سازان خوبی در ایران داریم که شما می توانید با اینها جوینت شوید و ماشین آلات جدید را با توجه به نیاز، در بخشی که دارای بازار خاص خود می باشد عرضه کنید.

منبع:تیتر20


کد خبر c6d5c7081e7f414e9399471bccb9858a

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =