صنایع غذایی> فود پرس- محصول روغن نباتی اویلا از تولیدات شرکت کشت و صنعت گلبرگ بهاران در یازدهمین دوره اعطای نشان ایمنی و سلامت موفق به دریافت تقدیرنامه شد.
به گزراش فود پرس، این تقدیرنامه که از سوی دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو و دکتر هدایت حسینی مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی به مهندس کوروش منتصر مدیرعامل شرکت گلبرگ بهاران اعطا شد، به دلیل پیشگامی در درج لیبل چراغ راهنمای تغذیه که در ایجاد آگاهی هر چه بیشتر در زمینه سلامت و تغذیه تاثیر اساسی دارد، به محصولات غذایی اویلا تعلق گرفت.
گفتنی است لیبل چراغ راهنمای تغذیه، نمک، قند، چربی و اسیدهای چرب ترانس محصول غذایی رامشخص میکند. در این لیبل رنگ قرمز، به معنای زیاد، رنگ زرد به معنای متوسط و رنگ سبز به معنای اندک است.
درج این چراغ راهنما اولین بار در لیبل روغن ذرت اویلا صورت گرفت که با قدردانی گرم دستاندرکاران این پروژه بزرگ سلامت در عرصه ملی مواجه شد.
گفتنی است مراسم یازدهمین دوره اعطای نشان ایمنی و سلامت ـ بزرگداشت هفته سلامت ـ با شعار «ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره» پنجم اردیبهشت ماه 1394 با حضور وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو، مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، مسئولان دامپزشکی کشور، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و تولیدکنندگان، دستاندرکاران و علاقمندان حوزه غذا و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزارشد.
به گزراش فود پرس، این تقدیرنامه که از سوی دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو و دکتر هدایت حسینی مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی به مهندس کوروش منتصر مدیرعامل شرکت گلبرگ بهاران اعطا شد، به دلیل پیشگامی در درج لیبل چراغ راهنمای تغذیه که در ایجاد آگاهی هر چه بیشتر در زمینه سلامت و تغذیه تاثیر اساسی دارد، به محصولات غذایی اویلا تعلق گرفت.
گفتنی است لیبل چراغ راهنمای تغذیه، نمک، قند، چربی و اسیدهای چرب ترانس محصول غذایی رامشخص میکند. در این لیبل رنگ قرمز، به معنای زیاد، رنگ زرد به معنای متوسط و رنگ سبز به معنای اندک است.
درج این چراغ راهنما اولین بار در لیبل روغن ذرت اویلا صورت گرفت که با قدردانی گرم دستاندرکاران این پروژه بزرگ سلامت در عرصه ملی مواجه شد.
گفتنی است مراسم یازدهمین دوره اعطای نشان ایمنی و سلامت ـ بزرگداشت هفته سلامت ـ با شعار «ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره» پنجم اردیبهشت ماه 1394 با حضور وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو، مدیر کل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، مسئولان دامپزشکی کشور، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و تولیدکنندگان، دستاندرکاران و علاقمندان حوزه غذا و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزارشد.
نظر شما