مواد غذایی> اقتصاد غذا -برای نخستین بار در صنعت روغن نباتی کشور و همزمان با روز جهانی غذا، نشان ایمنی و سلامت برای تولید «روغن آفتابگردان غنی شده با ویتامین D» به «اویلا» اعطا شد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد غذا «فود پرس»، در مراسم روز جهانی غذا که با شعار تغییر و اصلاح الگوی تغدیه برای حفظ و ارتقا سلامت برگزار شد، شرکت صنعت غذایی کوروش در میان 5 شرکت منتخب قرار گرفت و برای تولید محصول "روغن آفتابگردان غنی شده با ویتامین دی اویلا" نشان ایمنی و سلامت دریافت کرد.



در این مراسم که با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و تنی چند از دیگر مسئولان و جمع کثیری از تولیدکنندگان و فعالان صنعت غذا و سلامت برگزار شد، نشان ایمنی و سلامت به برند اویلا تعلق گرفت.

براساس این گزارش، دکتر حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم فوق، با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت و ارگان های دولتی باید همکاری با شرکت هایی که در زمینه تولید محصولات سلامت محور فعالیت دارند را در اولویت کاری خود قرار دهند، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت موجود کشور باید شاهد حداکثر حمایت خود را از تولیدات داخلی در راستای سلامت جامعه به کار بندیم.

همچنین غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و ‌رییس سازمان غذا و دارو، سرمایه گذاران ‌حوزه صنایع غذایی را افتخار کشور دانست و گفت: در بسیاری از کشورها محصولات غذایی ایرانی عرضه و مصرف می‌شود و ارز برای کشور وارد می‌کنند که این مهم حاصل تلاش مدیران، مسئولان و سرمایه‌گذارانی است که در این حوزه تلاش می‌کنند تا مردم را از محصولات غذایی کیفی برخوردار کنند.



این گزارش می افزاید: وحید مفید مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در ادامه مراسم روز جهانی غذا که در سالن همایش های رازی برگزار شد، از تمام شرکت هایی که در راه ارتقای سلامت و رفع مشکلات سوء تغذیه جامعه گام برمی‌دارند تشکر کرد.

وی با اشاره به اینکه حدود 30 درصد مردم ایران کم خونی دارند و بیش از 70 درصد جمعیت کشور با مشکل کمبود ویتامین D روبه رو هستند، متذکر شد: بیش از 50 درصد بانوان ایرانی نیز از فقر آهن رنج می برند به همین دلیل باید به غنی سازی مواد غذایی با ریز مغذی ها بیشتر توجه کرد و در همین راستا از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برنامه هایی مصوب و ابلاغ شده است.

یادآور می شود که نشان ايمني و سلامت، نشانی است که سالانه از سوی سازمان غذا و دارو به فرآورده غذایی اعطاء می شود که از لحاظ تامین غذای ایمن و سالم در تمام مراحل زنجیره غذایی از مواد اولیه سالم و در شرایط خوب بهداشتی تولید شده و در ضمن دارای خصوصیاتی است که به ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده کمک می کند.
کد خبر 619255034b764b449afd27822d2542cd

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =