محققان دانشگاه فلیندرز در استرالیا گفتند: باید همراه با گوشت قرمز غذاهایی غنی از فیبر مصرف شود.


مصرف بیش از حد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد اما برخی از موادغذایی می‌توانند اثر آن را کاهش دهند.

اولین نکته‌ای که باید دقت کرد این است که مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید؛ یعنی حدود 300 گرم یا حداکثر 500 گرم در هفته گوشت‌قرمز بخورید و در صورت امکان قبل از پخت گوشت چربی آن گرفته شود.

محققان دانشگاه فلیندرز در استرالیا گفتند: باید همراه با گوشت قرمز غذاهایی غنی از فیبر مصرف شود؛ آنها بر روی افراد داوطلب بزرگسال آزمایشاتی انجام دادند که نشان می‌داد نشاسته در صورت ظهور مولکول‌های مضر گوشت قرمز مقاوم هستند و با آنها مقابله می‌کنند.

بهتر است گوشت قرمز با منابع غذایی مانند حبوبات ( بخصوص لوبیا، نخود و عدس)، غلات سبوس دار (گندم، ذرت، برنج) موز سبز، سیب‌زمینی پخته شده و سرد خورده شود اما این به این معنی نیست که می‌توان گوشت قرمز را بیش از حد خورد.

مصرف بیش از حد گوشت قرمز باعث شده موادغذایی غنی از نشاسته و فیبر فراموش شوند، در صورتی که این موادغذایی از سرطان روده جلوگیری می‌کنند.

منبع:فارس
کد خبر cee340fa62c04023a05e0f0ffa3904f6

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =