رییس هیات مدیره انجمن صنایع طیور ایران با بیان اینکه وزرات بهداشت باید با متخلفان برخورد کند نه اینکه صورت مسئله را پاک کند، گفت: ممنوعیت و حذف خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس باعث عدم بازدهی 100 هزار تن تولیدات گوشت مرغ خواهد شد.
غلامعلی فارغی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی میزان با بیان اینکه در تمام دنیا در فرایند تولید سوسیس و کالباس از خمیر مرغ استفاده میشود، گفت: حال اگر واحدی از خمیر مرغ غیر بهداشتی استفاده کند آن واحد باید مجازات شود نه اینکه استفاده خمیر مرغ در تولیدات حذف شود.
وی افزود: به اعتقاد من به جای حذف خمیر مرغ در تولیدات سوسیس و کالباس باید مراکز تولید از کارخانههای سوسیس و کالباس به کشتارگاهها انتقال یابد.
غلامعلی فارغی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی میزان با بیان اینکه در تمام دنیا در فرایند تولید سوسیس و کالباس از خمیر مرغ استفاده میشود، گفت: حال اگر واحدی از خمیر مرغ غیر بهداشتی استفاده کند آن واحد باید مجازات شود نه اینکه استفاده خمیر مرغ در تولیدات حذف شود.
وی افزود: به اعتقاد من به جای حذف خمیر مرغ در تولیدات سوسیس و کالباس باید مراکز تولید از کارخانههای سوسیس و کالباس به کشتارگاهها انتقال یابد.
نظر شما