وزیر بهداشت درباره سلامت فرآوردههای لبنی بویژه در موضوع مربوط به پالم، گفت: مردم به راحتی لبنیات به خصوص شیر مصرف کنند. وزارت بهداشت چشمهای نظارتی را چند برابر کرده است و بازرسیها همواره به صورت مداوم انجام میشود.
دکتر سیدحسن هاشمی در این باره افزود: خوشبختانه اتحادیه صنف مربوطه نیز در طول این مدت همکاریهای خوبی داشته است.
هاشمی در این باره افزود: ما نگران بودیم که مساله پالم آسیبی به صادرات صنایع لبنی زده باشد که خوشبختانه طبق آخرین آماری که از گمرک ایران داشتیم مشخص شد نه تنها کاهش صادرات نداشتیم بلکه افزایش نیز داشتهایم و از این بابت خوشحالیم که با نظارت و بازرسی مشکل برطرف شد و آسیبی نیز به صنابع لبنی وارد نشده است.
وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم توجه آحاد مردم به مباحث سلامت بویژه برخورداری از تغذیه مناسب و تحرک، ادامه داد: این درحالیست که به عنوان مثال مصرف نمک در کشور 2.5 برابر استانداردهای جهانی است. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسبهایی روی مواد غذایی قرار میگیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت است و با چراغ راهنمای تغذیهای مردم میتوانند فرآوردههای غذایی را مصرف کنند.
هاشمی در این باره گفت: اگر میخواهیم بیشتر عمر کنیم و دچار معلولیت نشویم، مردم باید خود نیز مباحث مربوط به سلامتشان را رعایت کنند. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسبهایی روی مواد غذایی قرار میگیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت میشود. به این ترتیب علائم راهنمای تغذیهای (مجاز، احتیاط و خطر) روی فرآوردههای غذایی نصب میشود.
دکتر سیدحسن هاشمی در این باره افزود: خوشبختانه اتحادیه صنف مربوطه نیز در طول این مدت همکاریهای خوبی داشته است.
هاشمی در این باره افزود: ما نگران بودیم که مساله پالم آسیبی به صادرات صنایع لبنی زده باشد که خوشبختانه طبق آخرین آماری که از گمرک ایران داشتیم مشخص شد نه تنها کاهش صادرات نداشتیم بلکه افزایش نیز داشتهایم و از این بابت خوشحالیم که با نظارت و بازرسی مشکل برطرف شد و آسیبی نیز به صنابع لبنی وارد نشده است.
وی در ادامه ضمن تاکید بر لزوم توجه آحاد مردم به مباحث سلامت بویژه برخورداری از تغذیه مناسب و تحرک، ادامه داد: این درحالیست که به عنوان مثال مصرف نمک در کشور 2.5 برابر استانداردهای جهانی است. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسبهایی روی مواد غذایی قرار میگیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت است و با چراغ راهنمای تغذیهای مردم میتوانند فرآوردههای غذایی را مصرف کنند.
هاشمی در این باره گفت: اگر میخواهیم بیشتر عمر کنیم و دچار معلولیت نشویم، مردم باید خود نیز مباحث مربوط به سلامتشان را رعایت کنند. در ادامه طرح تحول نظام سلامت، برچسبهایی روی مواد غذایی قرار میگیرد که مقدار شکر، نمک و روغن در آن ثبت میشود. به این ترتیب علائم راهنمای تغذیهای (مجاز، احتیاط و خطر) روی فرآوردههای غذایی نصب میشود.
نظر شما