صنایع غذایی> اقتصادغذا - جلسه امضای تفاهم‌ نامه همکاری مشترک بین گروه صنعتی و پژوهشی زر و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر مرتضویان رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور چهارشنبه 24 شهریور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی زر ، این تفاهم نامه به منظور توسعه روابط صنعت با دانشگاه و به منظور گسترش همکاری‌های مشترک آموزشی، پژوهشی، مشاوره ای، تولیدی و اقتصادی برای مدت 5 سال منعقد گردید.

دکتر مرتضویان رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور همکاری مشترک در انجام طرح های پژوهشی و آموزش همگانی، همکاری با شرکت در برگزاری کنگره ها و همایش ها، اجرای تحقیقات کارآزمایی بالینی، استقرار در مرکز رشد انستیتو در راستای کمک به توسعه تولید محصولات غذایی دانش بنیان و سلامت محور و همکاری در توسعه فناوری های صنایع غذایی را از تعهدات انستیتو در این تفاهم نامه ذکر کرد.

دکتر مهدی امینی قائم مقام و عضو هیات مدیره گروه زر با اشاره به اینکه توسعه پایدار صنعت غذا یکی از اهداف این گروه تولیدی است، خاطرنشان کرد: تفاهم نامه با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور نیز در همین راستا بوده و امید می رود بتوان با استفاده از ظرفیت های مشترکی که در هر۲ طرف وجود دارد به این هدف دست پیدا کرد. وی خاطر نشان کرد ایفای مسئولیت اجتماعی همواره یکی از دغدغه های اصلی گروه زر بوده است، و این تفاهم نامه نیز در همین راستا منعقد شده است.

کد خبر eb21c11a191a4d45a03a3c4883cffb66

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =