محققان پس از آزمایش بر روی اثرات انواع دانههای غلات و حبوبات بر سایر مواد غذایی به این نتیجه رسیدند که دانههای ذرت پس از آنکه در آب میمانند، ماده ضدعفونیکنندهای از خود منتشر میکنند که برای پاک کردن سبزیجات و میوهها مفید هستند. در واقع زمانی که دانههای ذرت در طول یک روز کامل در آب خیس میخورند، نیترات و هیبرید داخل آنها آزاد شده و در آب حل میشوند.
سپس میتوان دانهها را از آب جدا کرد و آب مورد نظر را برای شستشو و پاکسازی میوه و سبزیجات مورد سافتاده قرار داد. البته باید یادآور شد که سبزیجات احتیاج بیشتری به مواد ضدعفونی دارند و نیترات حاصل از دانههای ذرت بهدلیل قدرت پاکسازی بالای خود میتوانند این وظیفه را بر عهده بگیرند. برای توسعه محصولات زمینهای ذرت رشد هیبرید داخلی دانههای ذرت بسیار حائز اهمیت است که برای آن هزینه بالایی نیز صرف میشود. بنابراین فرآیند تولید ذرت این قدرت را به آن میدهد تا نیترات داخلی آن از قابلیت ضدعفونیکننده مناسبی برخوردار شود.
سپس میتوان دانهها را از آب جدا کرد و آب مورد نظر را برای شستشو و پاکسازی میوه و سبزیجات مورد سافتاده قرار داد. البته باید یادآور شد که سبزیجات احتیاج بیشتری به مواد ضدعفونی دارند و نیترات حاصل از دانههای ذرت بهدلیل قدرت پاکسازی بالای خود میتوانند این وظیفه را بر عهده بگیرند. برای توسعه محصولات زمینهای ذرت رشد هیبرید داخلی دانههای ذرت بسیار حائز اهمیت است که برای آن هزینه بالایی نیز صرف میشود. بنابراین فرآیند تولید ذرت این قدرت را به آن میدهد تا نیترات داخلی آن از قابلیت ضدعفونیکننده مناسبی برخوردار شود.
نظر شما