مواد غذایی> رییس سازمان غذا و دارو برنامهریزیهای انجام شده برای ایجاد شبکه آزمایشگاهی قوی جهت شناسایی سریع تخلفات در حوزه غذا و کالاهای سلامت محور خبر داد.
دکتر رسول دیناروند در همایش روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران در این باره گفت: ما در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.
وی عنوان کرد: ما در سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت به نقش و اهمیت صنایع غذایی در کشور واقفیم و به کیفیت بالای آنها افتخار میکنیم. غذا از لحاظ اقتصادی، اشتغال، عدالت، حفاظت اجتماعی، توسعه فناوری و ارتباط دو سویه آن با غذا باعث اهمیت است. مسوولیت ما بحث سلامت غذا است و نمیتوانیم آن را فدای چیز دیگری کنیم.
رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: این مساله مساوی با این نیست که ما به عنوان دستگاه متولی سلامت سایر نقشها را نادیده بگیریم. وقتی میبینیم که در تمام عرصههای تولید غذا میتوانیم با بالاترین استانداردهای بینالمللی و بهترین کیفیت فعالیت کنیم، این اجازه را میخواهیم از کسانی که اهمیت این موضوع را درک نمیکنند و برای صرفهجویی تضمین کیفیت را نادیده میگیرند، پیگیری کنیم.
دیناروند با اشاره به چند بعدی بودن سلامت غذا ادامه داد: یکی از این ابعاد کاهش خطرهای احتمالی غذا است. بسیاری از بیماریهای مختلف وابسته به غذایی است که تولید میشود. سلامت مردم نباید از غذا به خطر افتد. بعضی از تقلبات غذایی بسیار جدی است که با رشد تکنولوژی در حال افزایش است و البته این امر یک پدیده بینالمللی است.
رییس سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه میانگین دریافت کالری در کشور 20 درصد بیشتر از حد مطلوب است، گفت: میزان افرادی که در جامعه ما فقر غذایی دارند، بسیار کم است اما بیش از 50 درصد مردم اضافه وزن دارند. میانگین دریافت کالری و نمک، شکر، چربی، اسید چرب ترانس در کشور بیشتر از حد مطلوب است.
دیناروند همچنین یکی از اهداف وزارت بهداشت در سند کنترل بیماریهای غیرواگیر را حذف اسید چرب ترانس عنوان کرد و افزود: یکی از بهترین دستگاههایی که میتواند به اجرای آن کمک کند، سازمان غذا و دارو است.
منبع:ایسنا
دکتر رسول دیناروند در همایش روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران در این باره گفت: ما در حال تلاش هستیم که یک شبکه آزمایشگاهی قوی ایجاد کنیم و تخلفات را به سرعت شناسایی کنیم.
وی عنوان کرد: ما در سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت به نقش و اهمیت صنایع غذایی در کشور واقفیم و به کیفیت بالای آنها افتخار میکنیم. غذا از لحاظ اقتصادی، اشتغال، عدالت، حفاظت اجتماعی، توسعه فناوری و ارتباط دو سویه آن با غذا باعث اهمیت است. مسوولیت ما بحث سلامت غذا است و نمیتوانیم آن را فدای چیز دیگری کنیم.
رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: این مساله مساوی با این نیست که ما به عنوان دستگاه متولی سلامت سایر نقشها را نادیده بگیریم. وقتی میبینیم که در تمام عرصههای تولید غذا میتوانیم با بالاترین استانداردهای بینالمللی و بهترین کیفیت فعالیت کنیم، این اجازه را میخواهیم از کسانی که اهمیت این موضوع را درک نمیکنند و برای صرفهجویی تضمین کیفیت را نادیده میگیرند، پیگیری کنیم.
دیناروند با اشاره به چند بعدی بودن سلامت غذا ادامه داد: یکی از این ابعاد کاهش خطرهای احتمالی غذا است. بسیاری از بیماریهای مختلف وابسته به غذایی است که تولید میشود. سلامت مردم نباید از غذا به خطر افتد. بعضی از تقلبات غذایی بسیار جدی است که با رشد تکنولوژی در حال افزایش است و البته این امر یک پدیده بینالمللی است.
رییس سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه میانگین دریافت کالری در کشور 20 درصد بیشتر از حد مطلوب است، گفت: میزان افرادی که در جامعه ما فقر غذایی دارند، بسیار کم است اما بیش از 50 درصد مردم اضافه وزن دارند. میانگین دریافت کالری و نمک، شکر، چربی، اسید چرب ترانس در کشور بیشتر از حد مطلوب است.
دیناروند همچنین یکی از اهداف وزارت بهداشت در سند کنترل بیماریهای غیرواگیر را حذف اسید چرب ترانس عنوان کرد و افزود: یکی از بهترین دستگاههایی که میتواند به اجرای آن کمک کند، سازمان غذا و دارو است.
منبع:ایسنا
نظر شما