۰ نفر
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۷
با توجه به آغاز شدن فصل گرما، عفونت های دستگاها گوارش نیز شدت می‌یابد بنابراین مردم باید غذاهای خود را از فروشگاه‌های معتبر و مطمئن تهیه کنند و حتما آن را در یخچال نگه دارند.

فوق تخصص گوارش با اشاره به اینکه روزه‌داران در وعده سحری باید زیاد میوه مصرف کنند، گفت: فاصله افطار تا شام حداقل باید دو ساعت درنظر گرفته شود و روزه‌داران از مصرف مواد چرب نیز پرهیز کنند.

به گزارش فارس،حمید کلانتری، دبیر علمی بیست و نهمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با سرطان‌های کولون اظهار داشت:‌ این سرطان امروزه بسیار شایع شده و دومین علت مرگ ناشی از سرطان در مردان و سومین علت مرگ ناشی از این مسئله در میان زنان است.

وی افزود:‌ این سرطان کاملا قابل پیشگیری بوده چرا که منشأ آن تومورهای پلیپ بوده که قابل غربالگری است و در کنگره جامعه متخصصین داخلی جدیدترین راه‌های غربالگری به پزشکان آموزش داده شده و همچنین این مسئله بیان می‌شود که چگونه می‌توان از روش‌های غیرتهاجمی و آسان جهت غربالگری این نوع سرطان استفاده کرد.

وی، هپاتیت، بیماری‌های ریوی، ذات‌الریه را از دیگر بیماری‌هایی برشمرد که در این کنگره مورد بحث قرار گرفته و جدیدترین دستاوردهای علمی و درمانی در آن مطرح شده است.

فوق تخصص گوارش ادامه داد: با توجه به آغاز شدن فصل گرما، عفونت های دستگاها گوارش نیز شدت می‌یابد بنابراین مردم باید غذاهای خود را از فروشگاه‌های معتبر و مطمئن تهیه کنند و حتما آن را در یخچال نگه دارند.

کلانتری گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان نیز، روزه‌داران باید در وعده سحری، میوه زیاد استفاده کنند و هنگام افطار روزه خود را با رطب باز کنند، چرا که جذب آن راحت‌تر بوده و مصرف آن توصیه می‌شود.

فوق تخصص گوارش خاطرنشان کرد: روزه‌داران باید از پرخوری و غذای چرب خودداری کنند و فاصله افطار و شام را حداقل دوساعت قرار دهند.
کد خبر 18bebc7663d44540b4fffc671148acc0

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =