انجمن علوم و صنایع غذایی ایران 27 ساله شد.
نزدیک به سه دهه فعالیت مستمر در حمایت از تولیدکنندگان صنعت غذا در کارنامه انجمن علوم و صنایع غذایی ایران می درخشد.
اعضاء انجمن متشکل از اساتید دانشگاهها و کلیه دانش آموختگان این صنعت که در سراسر دنیا در مسند های مختلف مدیریتی ، اجرائی ، قانونگذاری و پژوهشی ، دست اندرکار صنعت غذا می باشند ، مفتخرند که یکی از منسجم ترین تشکل ها را به وجود آورده اند.
باورمان این است که می توان با وحدت ، همدلی و هدفمندی به جهانی سازی صنعت غذای کشورمان ، تسخیر بازارهای هدف و ارتقاء کمی و کیفی محصولات دست یابیم.
بهر حال در این سال ها که اهمیت تغذیه در سلامتی انسانها به طور روز افزون آشکار می شود و نقش صنایع غذایی در تبدیل ، نگهداری ، بسته بندی و توزیع غذای سالم هر روز گسترده تر می شود ، بیش از پیش آشکار می شود که صنعت غذا مدیون دانشمندان و اساتید فرهیخته و میهن پرستی نظیر محمد حسینی،حبیب الله هدایت ،قهرمان شمس ، شهاب واعظ زاده ، علی محمود زاده و یاران و همراهانی که آنان را در تاسیس انجمن همفکری نموده اند می باشد.
جمعی از اعضاء
نظر شما