کارگروه توسعه نان صنعتی با هدف شناخت موانع و مشکلات موجود نان صنعتی در کشور وارایه راهکارهای اصولی با مسئولیت شرکت بازرگانی دولتی ایران در محل معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری تشکیل شد.
عباس فراهانی - مدیر طرح توسعه نان صنعتی، با اعلام خبر بالا به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: به منظور تحقق ماده 110 قانون برنامه پنجساله پنجم، این کارگروه موارد پیش بینی شده در این ماده - اصلاح ساختار تولید، بهبود فرایند و توسعه وتولید انواع نانهای با کیفیت و بهداشتی متناسب با ذائقه و فرهنگ مردم- را عملیاتی میکند.
فراهانی تصریح کرد: همچنین این کارگروه شرکت بازرگانی دولتی ایران و دفتر ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت راملزم کرد تا از وضعیت موجود واحدهای تولید نان صنعتی اعم از ظرفیت های اسمی و عملیاتی و مسایل و موانع موجود، جهت بررسی در جلسه آتی گزارشی جامع ارایه كنند.
مدیر طرح توسعه نان صنعتی تاکید کرد: مسئولیت کارگروه با تایید اعضاء به شرکت بازرگانی دولتی محول شد.
به گزارش ايسنا، ملکوتی خواه، کریم پور و میرجانی از معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رياست جمهوري، فروتنی و بهشتی پورازمعاونت صنایع و امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت و عبدوس، روانبخش و چراغی از شرکت بازرگانی دولتی ایران به عنوان اعضای این کارگروه به بررسی چارچوبهای حمایتی از واحدهای نان صنعتی می پردازند.
نظر شما