رييس اتحاديه رستوران‌داران گفت: متاسفانه برخي اغذيه‌فروش‌ها، چلو‌كبابي و چلو‌خورشتي‌ها و مراكز مشابه از عنوان رستوران استفاده مي‌كنند، در صورتي كه اين كار غيرقانوني است.

سيد علي اصغر ميرابراهيمي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: متاسفانه عامه‌ مردم، اين مراكز را با رستوران‌ها اشتباه مي‌گيرند، در حالي كه رستوران براي خودش روابط و ضوابطي دارد و نبايد براي هر مركزي از عنوان رستوران استفاده كرد.

وي با بيان اين كه براي ايجاد رستوران بايد شرايط لازم و كافي وجود داشته باشد، گفت: داشتن حداقل 120 متر مكان و دو سرويس بهداشتي، رعايت موارد بهداشتي و موارد قانوني ديگر از جمله شرايطي است كه يك رستوران بايد داشته باشد.

رئيس اتحاديه رستوران‌داران افزود: رستوران‌ها نمي‌توانند در مراكزي مثل زير پل عابر پياده، نبش اتوبان يا ديگر حريم‌هاي خاص ايجاد شوند و اگر در حال حاضر رستوران‌هايي در اين مكان‌ها وجود دارند، مجوزشان مربوط به قبل است.

او در پاسخ به اين سوال كه تكليف رستوران‌هايي كه با اتمام مهلت پروانه، صلاحيت مكان آنها براساس قانون جديد تاييد نمي‌شود، گفت: اين دسته از رستوران‌ها صلاحيت اماكن نمي‌خواهند و فقط از نظر شرايط و ضوابط ارگان‌هاي ديگر مثل بيمه يا بهداشت مورد بررسي قرار گرفته و تاييد مي‌‌شوند.

به گفته ميرابراهيمي، در اين حوزه 900 واحد مجاز 10 ساله، 250 واحد در دست اقدام و حدود 200 واحد بدون پروانه در تهران داريم.
کد خبر 20601

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =