فود پرس - ساناز مینایی، مدرس مشهور آشپزی مفتخر به دریافت نشان منتخب بانوی ایرانی از مجمع جهانی نشان منتخب شد.
به گزارش خبرنگار ما،در مراسم اختتامیه همایش جهانی نشان منتخب ، نشان منتخب بانوی ایرانی به ساناز مینایی مدرس صاحب نام آشپزی ایران اهدا شد.
در این نشست دو روزه، موضوعات مختلفی از جمله برند، بازاریابی، مدیریت و ... توسط اساتیدی از هلند، ایتالیا و استرالیا مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
گفتنی است مجمع جهانی نشان منتخب با همکاری انجمن بهره وری ایران، انجمن کیفیت ایران و انجمن فناوری ایران، روزهای ۱۷ و ۱۸ آذرماه در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
"فودپرس" این موفقیت را به بانوی شایسته ایرانی تبریک می گوید.
ساناز مینایی را بهتر بشناسید:
ساناز مينايی از سال 1362 تاكنون در ايران به تدريس هنر آشپزی، شيرينیپزی، ميوه آرايی و مديريت خانواده مشغول میباشد. همچنين بنيانگذار اولين آموزشگاه شيرينیپزی و آشپزی در ایران می باشد. در سال 1374 موفق به اخذ مجوز تاسيس دانشگاه غيرانتفاعی در رابطه با شناخت و پخت غذا از وزارت فرهنگ و آموزش عالی شدند.
قابل ذكر است كه ايشان عنوان مدير نمونه كشوری را كسب و تعداد كثيری لوح تقدير و ديپلم افتخار در طول فعاليت دريافت كرده اند.
وی مؤلف و ناشر بيش از 27 عنوان كتاب در زمينه آشپزی، شيرينیپزی و ... میباشند و همچنین نخستين برنامههای صدا و سيمای ايران در زمينه آموزش هنر آشپزی با حضور سرکار خانم مینایی ضبط و پخش گرديده است که از آن جمله میتوان از هفت نوار ويدئويی آموزشی آشپزی تولید شده در سال 1373 توسط ایشان را نام برد. علاوه بر این مجموعه ها، برنامههای آموزشی برون مرزی متعددی از ايشان تولید و پخش شده است.
از سال 1386 در ادامه فعاليتهای فرهنگی هنری به توليد ماهنامه آشپزی و شيرينی پزی ساناز سانيا پرداخت اند كه از پرتيراژترين و پرطرفدارترين ماهنامههای آشپزی در ايران است. هدف ايشان ترويج تغذيه سالم و ايجاد تنوع مثبت غذايی در غذای خانواده های عزيز میباشد. شایان ذکر است که موسسه فرهنگی و هنری ساناز سانيا هفده هزار مشترك فعال دارد، اين موسسه برای مشتركين خود كلاسهای رايگان برگزار میكند و جديدترين متد آشپزی را به آنان آموزش میدهد.
موسسه ساناز سانيا علاوه بر فعاليتهای خود هر ساله ميزبان و برگزاركننده چندين جشنواره و فستيوال آشپزی میباشد.
سرکار خانم مینایی هم اكنون در حال تدوين كتاب دايره المعارف آشپزی ايرانی و ساير ملل هستند كه اين مجموعه حاصل 28 سال تجربه كار و گردآوری ایشان می باشد و با امید به پروردگار متعال در سال 1392 منتشر خواهد شد.
مؤسسه فرهنگی و آموزشی ساناز سانیا در سال 1362 دایر شد و فعاليت خود را به شرح ذيل ادامه داد:
انتشار كتاب ميوه آرايی و دكور غذا در سال 1364.
كسب اولين مجوز آموزشگاه شيرينیپزی و آشپزی و مديريت خانواده به تفكيك در سال 1370 و 1371 (از سازمان فنی حرفهای).
كسب مجوز آموزش عالی غير انتفاعی در رابطه با شناخت و پخت انواع شيرينی و غذا در سال 1374 (از وزارت فرهنگ و آموزش علوم).
مجوز نشر از وزارت ارشاد اسلامی در سال 1377.
مؤلف و ناشر 27 عنوان كتاب در زمينه آشپزی، شيرينیپزی، دكور غذا، تزئينات و ... (از سال 1362 تا 1380) و تجديد چاپ و عرضه كتاب جهت خدمات برتر به مخاطبين.
كسب مجوز امتياز مجله ساناز و سانيا در سال 1388.
مجوز مجتمع آموزشی فنی و حرفهای در سال 1386.
همكاری در ساخت، توليد و اجرای نخستين برنامههای آموزش هنر شيرينیپزی در صدا و سيمای جمهوری اسلامی برای مدت 5 سال (در سال 1372).
اجرای برنامههای آشپزی در كانال آفتاب جهت پخش در تلويزيون امريكا و 7 كشور اروپايی در سال 1374 (زير نظر وزارت ارشاد)..
توليد، اجرا و تكثير 7 نوار ويدئويی با مضمون آموزش هنر شيرينیپزی و آشپزی در سال 1372 (با تاييد وزارت ارشاد)
توليد و اجرا و تكثير DVD آموزشی عامالمنفعه با سفارت ايتاليا در سال 88 و كل درآمد حاصله وقف خيريه محك شد (با تاييد وزارت ارشاد).
يكی از 4 داور بين المللی (امريكا، كره، فرانسه، ايران) در بزرگترين فستيوال جهانی غذا در كره (در سال 1389)
تاييد سازمان فنی و حرفهای كل كشور مبنی بر كتابهای آشپزی و شيرينیپزی به عنوان منبع آموزشی برای مراكز آموزش و آموزشگاهها و مربيان و دريافت 4 كد بين المللی برای كتابها.
حضور در بيش از 54 نمايشگاه سراسری جهت عرضه محصولات آموزشی و فرهنگي.
برگزار كننده جشنواره فستيوال با عنوان تغذيه سالم.
همكاری در برنامههای عام المنفعه در قالب نمايشگاه، جشنواره، فستيوال هلال احمر، خيريه فاطمه الزهرا و كهريزك.
برگزاری بيش از 15 مسابقه آشپزی برای به وجود آوردن انگيزه اين هنر در خانمهای ايرانی و تهيه جوايز از قبيل مدال طلا، نقره، برنز، ماكروفر و كليه كتابها و نوارهای آموزشی، دادن كارت ثبت نام رايگان تا مدرك معادل ليسانس با كد بين المللی (كليه هزينههای مربوطه را مؤسسه ساناز و سانيا متقبل نموده است)
دريافت گواهينامه درجه نمونه صنايع غذايی اعتبار سنجي از هيئت نظارت استان و هيئت نظارت مركزي.
دريافت بيش از 20 لوح تقدير، تنديس و ديپلم افتخار.
همكاری مستمر و پويا با اداره كل امور بانوان شهرداری تهران در ارائه طرحهای اشتغال زايی با محوريت بانوی ايرانی.
همكاری پويا و مستمر با رسانهها و مطبوعات سراسری از 25 سال قبل نظير: روزنامه روزهای زندگی، زن روز، دانستنی ها، خانواده سبز، فضيلت خانواده، جوانان و ...
آموزش رايگان در فرهنگسراها برای بالا بردن ارتقاء فرهنگ صحيح آشپزی و شيرينی پزی.
ارتقاء سطح كيفی و كمی آموزشگاه و انتشارات به سطح توسعه و دريافت مجوز مجتمع فرهنگی هنری آموزشی جهت توسعه فعاليت ها.
طراحی سيستم تلفن امداد هنر جهت پاسخگويی به سوالات بانوان متقاضی و مخاطبين در 12 ساعت از شبانه روز.
تشكيل امور مشتريكن توسعه با بيش از 17.000 عضو فعال و در ارتباط متقابل.
برگزاری كلاسهای رايگان برای مشتركين برای بالا بردن و ارتقاء سطح فرهنگی هنر آشپزی و شيرينيپزی.
طراحی كلوپ فرهنگی ساناز و سانيا جهت خدمات رسانی برتر و بيشتر.
طراحی سايت اطلاع رسانی فعاليتها جهت ارتباط متقابل و مؤثر با مخاطبين و پاسخگويی به مشكلات مردم (اين سايت هم اكنون در حال تغيير و توسعه بيشتر میباشد).
برگزاری بيش از 10 عنوان تحقيقات بازار محصولات توليدی شركتها و صنايع غذايی با هدف معرفی محصولات برتر و با كيفيت.
طراحی و ايجاد شبكه فروش و توزيع كتاب جهت عرضه مستقيم به مخاطبين.
طراحی و چاپ و تدوين بيش از صدها عنوان جزوه آموزشی در رابطه با هنر آشپزی و شيرينیپزی و توزيع بين مخاطبين.
طراح سوالات امتحانی براي مربيگری و امتياز (سازمان فنی حرفهای).
قرارداد همكاری با آموزش و پرورش جهت آموزش محصلين كاردانش.
گذراندن دورههای دو ماهه و يك ماهه آشپزی و نان در آمريكا و دريافت Certificate ازBates technical College of Tacoma Washington .
دريافت 5 مدرك Short walk در زمانهای كوتاه از كالجهای مختلف.
کد خبر 21852
نظر شما