صنایع غذایی> فود پرس - به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، تدوین برنامه راهبردی صنعت غذای کشور در دستور کار قرارگرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد غذا، طبق این دستور مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مأموریت یافت تا با استفاده از نقطه نظرات خبرگان صنعت کشور در قالب اتاق فکر، نسبت به تدوین برنامه راهبردی بخشهای صنعت، معدن و تجارت اقدام کند.

در راستای این اقدام، از مرتضی سلطانی رئیس هیأت مدیره گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر به عنوان یکی از خبرگان صنعت جهت حضور در این اتاق فکر دعوت بعمل آمد.

این اتاق فکر می تواند نقش مؤثری در نزدیکی دیدگاه های بخش خصوصی و تولیدکنندگان با بخشهای حاکمیتی فراهم نماید.

قرار است چالشها و برنامه های عملیاتی توسعه صنایع غذایی  و آشامیدنی جهت تدوین سند راهبردی این صنعت در اتاق فکرمؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مطرح شود.
کد خبر 22d574525e524eacb2139796de414b3c

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =