صنایع غذایی> فود پرس - به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، تدوین برنامه راهبردی صنعت غذای کشور در دستور کار قرارگرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد غذا، طبق این دستور مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مأموریت یافت تا با استفاده از نقطه نظرات خبرگان صنعت کشور در قالب اتاق فکر، نسبت به تدوین برنامه راهبردی بخشهای صنعت، معدن و تجارت اقدام کند.
در راستای این اقدام، از مرتضی سلطانی رئیس هیأت مدیره گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر به عنوان یکی از خبرگان صنعت جهت حضور در این اتاق فکر دعوت بعمل آمد.
این اتاق فکر می تواند نقش مؤثری در نزدیکی دیدگاه های بخش خصوصی و تولیدکنندگان با بخشهای حاکمیتی فراهم نماید.
قرار است چالشها و برنامه های عملیاتی توسعه صنایع غذایی و آشامیدنی جهت تدوین سند راهبردی این صنعت در اتاق فکرمؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مطرح شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد غذا، طبق این دستور مؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مأموریت یافت تا با استفاده از نقطه نظرات خبرگان صنعت کشور در قالب اتاق فکر، نسبت به تدوین برنامه راهبردی بخشهای صنعت، معدن و تجارت اقدام کند.
در راستای این اقدام، از مرتضی سلطانی رئیس هیأت مدیره گروه توسعه صنعتی و پژوهشی زر به عنوان یکی از خبرگان صنعت جهت حضور در این اتاق فکر دعوت بعمل آمد.
این اتاق فکر می تواند نقش مؤثری در نزدیکی دیدگاه های بخش خصوصی و تولیدکنندگان با بخشهای حاکمیتی فراهم نماید.
قرار است چالشها و برنامه های عملیاتی توسعه صنایع غذایی و آشامیدنی جهت تدوین سند راهبردی این صنعت در اتاق فکرمؤسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی مطرح شود.
نظر شما