معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اظهار کرد: قیمت فروش شکر هیچ گونه تغییری نکرده و هر گونه افزایش قیمت آن تخلف بوده و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

مجتبی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: متاسفانه دیده شده که بعضی از فروشندگان قیمت شکر را افزایش داده یا برخی از قنادی‌ها به بهانه افزایش قیمت شکر نرخ فروش محصول نهایی خود را افزایش داده‌اند.

وی با بیان این‌که قیمت شکر هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده است خاطرنشان کرد: هم اکنون نرخ فروش هر کیلوگرم شکر در کارخانه 1300 تومان است و برای کنترل این نرخ بازرسان تمامی وقت را در واحدهای تولیدی مستقر کرده‌ایم که موظفند استمرار عرضه، رعایت قیمت فروش و اخذ تاییدیه از خریداران شکر را کنترل کنند.

وی ادامه داد: در سطح بنکداری و خرده فروشی نیز بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و شورای اصناف با همکاری سازمان تعزیرات نسبت به کنترل قیمت‌های فروش اقدام می‌کنند.

او خاطرنشان کرد: بنکداران در سراسر کشور موظفند علاوه بر هزینه حمل ونقل تنها سه درصد به قیمت 1300 تومانی خرید شکر اضافه کرده و در اختیار خرده فروشان قرار دهند و خرده فروشان نیز می‌توانند حداکثر 10 درصد قیمت شکر دریافتی از بنکداران را افزایش دهند.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با بیان این‌که تمام شکرهای موجود در سطح کارخانه‌ها وانبارها با ارز مرجع وارد شده است تصریح کرد: هم اکنون به مقدار نیاز چند ماه شکر موجود بوده و از آن سو تولید داخلی نیز آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ در یک ماه اخیر 39 هزار بازرسی از واحدهای تولیدی، بسته بندی، بنکداری و خرده فروشی شکر صورت گرفته و حدود 20 میلیارد تومان پرونده گرانفروشی برای تولیدکنندگان و واردکنندگان و یک میلیارد تومان پرونده گرانفروشی برای خرده فروشان این محصول تشکیل شده است.

به گفته او در این مدت میزان بازرسی‌ها چهار برابر و میزان کشف تخلفات و تشکیل پرونده برای گرانفروشان شکر سه برابر شده و 1720 پرونده در یک ماه اخیر در این زمینه تشکیل شده است.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد: بنابراین با توجه به اقدامات انجام شده قیمت شکر هیچ تغییری نسبت به گذشته نکرده و هر گونه افزایش قیمت چه در سطح واحدهای خرده فروشی و چه در سطح واحدهای صنفی مرتبط مانند قنادی تخلف بوده و در صورت گزارش مصرف‌کنندگان به شدت با آن برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به نرخ 1300 تومانی فروش شکر از سوی واحدهای تولیدی و با احتساب 13 درصد سود مشروع بنکداران و خرده فروشان و حداکثر چند درصد هزینه حمل ونقل قیمت فروش شکر در واحدهای صنفی باید حداکثر حدود 1500 تومان باشد.

کد خبر 23471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =