فود پرس - سازمان ملی استاندارد ایران در پی انتشار خبری با عنوان "سازمان استاندارد خواب است؟ تولید سرکه با ماده خطرناک اسید اسیتیک" توضیحاتی را ارسال کرده اند که متن کامل آنرا می خوانید:

مدیریت محترم پایگاه اطلاع رسانی صنعت غذا و کشاورزی ایران ( فودپرس )

باسلام واحترام

پیرو درج خبری با عنوان " سازمان استاندارد خواب است؟ تولید سرکه با ماده خطرناک اسید اسیتیک " روز شنبه ، 21 اردیبهشت 1392 ، به اطلاع می رساند ،
در حال حاضر فرآورده سرکه مشمول مقررات اجرای استاندارد تشویقی است . واحدهايی که دارای پروانه استاندارد هستند تمام الزامات و شرایط استاندارد ملی ایران را رعایت می کنند و به طور مستمر بازدیدهای فنی و نمونه برداری های دوره ای نیز از واحدها صورت می گیرد.
 لذا فرآورده تولیدی واحدهایی ، که دارای پروانه استاندارد تشویقی هستند ، کاملا مورد تایید سازمان ملی استاندارد است.
به آگاهی می رساند ، سرکه از تاریخ 1392/4/1  مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری خواهد بود. و پس از آن تاریخ تمامی واحدهای تولید کننده این محصول تحت نظارت سازمان ملی استاندارد قرار می گیرند .
این استاندارد در سال 1374 تدوین و برای ششمین بار درسال 1391 تجدید نظر شده است.
شایان ذکر است ، سرکه ، هم به طور مصنوعی و هم از طریق تخمیر باکتریایی، تولید می‌شود .روش  باکتریایی سرکه تنها ۱۰ درصد از تولید دنیا را به خود اختصاص داده‌است اما به دلیل این که قوانین جهانی مربوط به سلامت غذا بر تهیه سرکه خوراکی از مواد بیولوژیکی تاکید می کنند، از این روش همواره برای تولید سرکه استفاده می‌شود.

لذا خواهشمند است ، وفق قانون مطبوعات و به منظور تنویر اذهان عمومی ، نسبت به درج اصلاحیه در همان صفحه اقدام نمایید.
                      
                                                                                       فاطمه عرفانیان

                                                            سرپرست دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل


 

کد خبر 23518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ضرغام نوروزی ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۶
    0 0
    باسلام.خبر تازه ما را خوشحال کرد.ایا روشی هست که اسید استیک را با سرکه تخمیر که با این مشکلات تولید میشود تشخیص داد.