عباس محمدی، قائم مقام دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات گفت: ثبت نام قطعی بعد از پیش ثبت نام مقدماتی از 14 اردیبهشت 92 در انجمن صنفی صنایع بیسکوییت ، شیرینی و شکلات شروع شد، که در همان 3 روز ابتدایی بیش از 50درصد فضای نمایشگاه پر شد.

به گزارش خبرنگار ما، دوازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تهران در تاریخ 20 الی 23 شهریور از ساعت 9 صبح الی 16 عصر در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد.
لازم بذکر است با توجه به مشکلی در سال گذشته در زمینه جابجایی سالن ها از غرب نمایشگاه به شرق محل برگزاری داشتیم امسال این مشکل را نداریم و این دوره در غرب نمایشگاه و در سالن های 31، 41، 40، 44 و همچنین فضای باز محدوده ی این سالن ها برگزار می گردد.
این نمایشگاه در سال 1392 در متراژ بالای 10 هزار متر مفید اجرا می گردد.
ثبت نام قطعی بعد از پیش ثبت نام مقدماتی از 14 اردیبهشت 92 در انجمن صنفی صنایع بیسکوییت ، شیرینی و شکلات شروع شد، که در همان 3 روز ابتدایی بیش از 50درصد فضای نمایشگاه پر شد.
به گزارش فودنا، ستاد اجرایی در قسمت بین الملل با توجه به حداقل تعهد حضور شرکت های خارجی در نمایشگاه که 665 متر می باشد، رایزنی های خود را با کشورهای متعدد بخصوص در قالب پاویون متمرکز با ترکیه شروع کرده است.
طبق براوردهای اولیه برای مشارکت کنندگانی که مراحل ثبت نام قطعی خود را گذرانده اند، حضور مشارکت کنندگانی را داریم که برای اولین بار در این نمایشگاه حضور دارند که در نوع خودش قابل توجه و تامل می باشد.
لازم بذکر است که فرم های پیش ثبت نام زیادی در ستاد وجود دارد که حاکی از حضور قاطع و استقبال خوب فعالان صنعت شیرینی و شکلات می باشد اما طبق اعلام قبلی و صدور اطلاعیه های ستاد اجرایی، ثبت نام قطعی صرفا متعلق به مشارکت کنندگانی است که مراحل ثبت نام خود را بصورت کامل انجام داده اند، و این مجموعه هیچگونه تعهدی نسبت به آن دسته از متقاضیانی که ثبت نام خود را کامل نکرده اند، ندارد.
در زمینه  کتاب نمایشگاه طبق سنوات گذشته شرکت گیان طرح پرشین ، ناشر اصلی کتاب ویژه دوازدهمین دوره نمایشگاه شیرینی و شکلات می باشد، که مورد تاید انجمن و همچنین ستاد برگزاری نیز می باشد، لازم به ذکر است که نشریه شهد به عنوان رسانه مطبوعاتی انجمن و نمایشگاه توسط این شرکت منتشر می گردد.

در ضمن فعالان صنعت که هنوز اقدام به ثبت نام نکرده اند، می توانند هر چه سریعتر نسبت به انجام دادن مراحل مقدماتی  و نهایی ثبت نام از طریق حضور در انجمن به شماره 88769965  اقدام نمایند.
کلیه اطلاعیه های ستاد اجرایی نمایشگاه طبق برنامه و زمان بندی اجرایی در سایت رسمی انجمن صنفی صنایع بیسکوییت، شیرینی و شکلات به آدرس www.iranianacm.com منتشر می گردد.

کد خبر 23569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =